Juvenil A – València CF: Arrenca el repte de la Copa de Campions

Juvenil A – València CF: Arrenca el repte de la Copa de Campions

(12:00 hores, Barça TV) Els blaugranes disputen els quarts de final al Johan Cruyff, amb un bitllet en joc per a la Final Four de la setmana que ve

El Juvenil A arrenca aquest diumenge (12:00 hores, Barça TV) la disputa de la Copa de Campions. El conjunt d’Òscar López s’enfronta al València a l’Estadi Johan Cruyff amb un bitllet per a la Final Four en joc. Els blaugranes són els campions del grup 3 de la Divisió d’Honor, mentre que l’equip valencià ho és del grup 7.

Després d’una temporada molt regular, en què van sumar 27 victòries, quatre empats i només tres derrotes en les 34 jornades de Lliga, el Juvenil A del Barça afronta la Copa de Campions amb il·lusió màxima. El primer pas és superar el València per poder accedir a la Final Four que es disputarà la propera setmana a Las Rozas.

Preparats

Òscar López va dirigir aquest dissabte l’últim entrenament previ i va atendre Barça TV abans d’enfrontar-se al València: “És un equip amb les idees clares, amb bon criteri quan tenen la pilota i saben combinar el joc associatiu amb el joc directe”, comentava el tècnic. A més, destacava que “són més minuts d’aprenentatge per als jugadors en una situació diferent a un partit de Lliga”, ja que és una eliminatòria a partit únic. “Qualsevol errada pot ser clau”, afegia en aquest sentit.

Per al partit d’aquest diumenge, que es podrà seguir en directe a Barça TV, Òscar López té les baixes d’Arnau Rafús, Ángel Alarcón, Pelayo Fernández i Txus Alba. Amb la resta de la plantilla disponible, l’equip buscarà el bitllet per a la Final Four, i ja sap que en cas de victòria s’enfrontaria en semifinals al guanyador de l’eliminatòria entre l’Atlético de Madrid i el Celta. Els altres encreuaments són l’Athletic Club – Las Palmas i el Betis – Deportivo.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut