Campions de la lliga regular

Campions de la lliga regular

El Barça s’assegura matemàticament la primera posició a dues jornades pel final

Amb la victòria d’ahir a Tudela (2-8), i els empats entre Cartagena i Jaén (2-2) i Betis i Movistar Inter (3-3), el Barça de futbol sala s’ha proclamat matemàticament campió de la lliga regular a dues jornades pel final. Els de Velasco li treuen vuit punts a Cartagena i deu a Movistar Inter quan només queden dos partits per jugar-se. El Barça encara ha de rebre el Valdepeñas i jugarà l’última jornada a Cartagena amb la tranquil·litat de saber que ja ha complert amb l’objectiu marcat.

L’avantatge de quedar primers

El fet d’haver assegurat la primera posició donarà avantatge de pista als blaugrana en tots els creuaments de play-off, i en cas d’empat a gols en les eliminatòries de quarts i semifinals, que aquesta temporada es disputen en format d’anada i tornada, el Barça passaria de ronda sense necessitat de recórrer als penals per ser l’equip millor classificat de la fase regular.

Esperant rival

Faltarà per definir el rival del Barça als quarts. Serà el vuitè classificat de la lliga regular. Ara mateix Jaén és sisè amb 41 punts, Ribera Navarra és setè també amb 41 punts, Industrias Santa Coloma és vuitè amb 40 punts, ElPozo és novè amb 37 punts i un partit menys, i el Llevant és desè amb 37 punts. Un d’aquests cinc equips serà el rival del Barça a quarts, en una eliminatòria que es disputarà a anada i tornada, amb el partit decisiu al Palau.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut