El Palau vol una nova festa

El Palau vol una nova festa

L'equip rebrà la copa de campió de Lliga a la visita del Sinfín (dissabte, 12 h)

El Barça rep aquest dissabte (12h, Gol i LaLigaSportsTV) l'Unicaja Banco Sinfín a la jornada 29 de la Lliga Sacyr Asobal. I al final del partit, contra un conjunt càntabre que sortirà a totes per evitar el descens, l'equip blaugrana alçarà la copa de campió de Lliga davant del públic del Palau.

Els homes de Carlos Ortega trepitjaran el pavelló culer per última vegada aquesta temporada, si bé encara queden a l'horitzó grans objectius com la Copa Asobal (4 i 5 de juny a Saragossa) i l'EHF FINAL4 de la Champions (18 i 19 de juny a Colònia).

El quadre blaugrana buscarà allargar davant l'Unicaja Banco Sinfín les bones sensacions confirmades amb la classificació per a la final a quatre de la Champions contra el Flensburg, malgrat tenir davant un rival que està immers en una lluita salvatge per la salvació.

La principal notícia al Barça serà la tornada a la convocatòria del pivot Luís Frade, gairebé set mesos després de trencar-se el lligament encreuat anterior del genoll dret.

Fernández: "El Sinfín vindrà a totes"

L'extrem Ángel Fernández adverteix dels perills del Sinfín: “Avui és un dia per celebrar i viure la classificació d'ahir, però també pensant que això no para i que demà tenim un altre partit. Esperem un equip que s'està jugant el descens i vindrà a totes. Cal sortir amb ganes de fer-ho bé, sabent que tenim dos partits fins a la Copa Asobal en què cal sortir a mort”.

Fernández parla del bon moment de l'equip: “El que hem d'intentar és seguir amb les bones sensacions que tenim com a equip i no trencar aquesta línia que estem marcant. És molt important seguir amb les bones sensacions de cara a la Copa Asobal i a la Champions”.

barcelona-handball-22-squadlist-tw-6c641f5e-00bf-43e5-91fa-2cce5680dfe7

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut