Acord amb l'Aston Villa per al traspàs de Philippe Coutinho

Acord amb l'Aston Villa per al traspàs de Philippe Coutinho

El FC Barcelona i l'equip anglès han arribat a un acord a canvi de 20 milions d'euros

El FC Barcelona i l'Aston Villa han arribat a un acord per al traspàs de Philippe Coutinho per 20 milions d'euros. El club blaugrana es reserva un 50% de la plusvàlua d'una futura venda del jugador.

El FC Barcelona expressa públicament el seu agraïment a Philippe Coutinho pel seu compromís i la seva dedicació i li desitja molta sort i èxits en el futur.

Més de 100 partits com a blaugrana

Nascut el 12 de juny del 1992 a Rio de Janeiro, Philippe Coutinho va ser presentat el 8 de gener de 2018. Va debutar amb la samarreta blaugrana el 25 de gener del mateix any en el partit de tornada de quarts de final de la Copa del Rei contra l’Espanyol. A partir d'aquell dia, el brasiler va anar acumulant participacions, gols i assistències. En la seva darrera temporada al Club, la quarta, l'ex 14 i 7 barcelonista es va convertir en centenari blaugrana a Vallecas. Una efemèride que va escriure aquest 2021/22, abans de marxar cedit a l'Aston Villa el passat mes de gener. En total, com a culer, ha sumat 106 partits i ha marcat 26 gols. Al llarg dels seus 106 matxs amb la samarreta del Barça, Coutinho ha obtingut 65 victòries, 24 empats i 17 derrotes.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut