Barça B – CE Sabadell: Desfeta amarga (0-2)

Dos gols anotats en la segona meitat dels visitats impossibilita als blaugranes sumar cap punt de l’estadi Johan Cruyff

Derrota cruel (0-2). Malgrat tenir el control del partit durant gran part de l’enfrontament, dos gols del Sabadell anotats a l’alba i al capvespre de la segona meitat, han impedit al Barça B sumar la seva tercera victòria consecutiva i afermar-se en posicions de play-off. Tot i aquesta desfeta, els homes de Sergi Barjuan continuen immersos de ple en la lluita per acabar accedint a la zona promocional de la categoria i intentaran tornar al camí triomfal la propera jornada al camp del Sevilla B.

Ningú arrisca més del compte...

Avisava Sergi Barjuan en la prèvia del partit de les dificultats que tenia enfrontar-se en un duel directe a un CE Sabadell que arribava al Johan Cruyff en un gran estat de forma, i la resposta dels seus homes davant aquest repte ha estat a l’altura de la situació. Dominant a través de la possessió, els primers compassos del partit han tingut rumb blaugrana. Així, les ocasions per als locals no han tardat a caure per al seu propi pes.

Al minut 10, en dues jugades immediatament consecutives, primer un xut enroscat d’Aranda al servei d’un lliure directe executat des del sector esquerre i, posteriorment, un cop de cap en boca de gol de Mika Marmol, aprofitant el primer rebot originat per la rematada del jugador andalús, han fet tremolar la porteria arlequinada per partida doble i han estat a punt d’estrenar el marcador barceloní.

Tanmateix, els vallesans han sabut sobreviure al vendaval inicial dels culers i han donat pas a un partit molt més tàctic i físic. Amb un guió protagonitzat per les nombroses interrupcions que han aturat l’alt ritme dels primers minuts, una aturada prodigiosa de Carevic en una rematada de cap a la sortida d’un córner, enviat just quan queia el taló del primer acte, ha mantingut unes justes taules en l’electrònic.

... fins que el gol visitant revoluciona el matx

Superat l’esglai amb el qual ha finalitzat la primera meitat, la segona part ha començat de forma desafortunada per als blaugranes quan, un accidentat penal comès per Mika Mármol, ha estat transformat a la perfecció per Jacobo i ha posat en avantatge als arlequinats (0-1, min. 48).

D’aquesta manera, la diana sabadellenca ha propiciat un partit on ambdós equips s’han espolsat de sobre tota la pressió acumulada durant els minuts anteriors. Mentre els homes de Sergi Barjuan s’han bolcat contra la porteria rival en cerca de la igualada, els vallesans han intentat aprofitar els espais concedits entre la defensa i el porter local amb ràpids contraatacs.

En aquest intercanvi de cops, l’equip que ha estat més a prop d’escometre els seus propòsits ha estat el conjunt barceloní. Ferran Jutglà ha estat a punt de convertir dues bones jugades col·lectives de l’equip, però la sort no ha estat de cara del màxim golejador de la categoria i els blaugranes han acabat caient derrotats. En el temps de descompte, Kaxe ha aprofitat una confusió de la defensa local per anotar la segona diana arlequinada i sentenciar el partit (0-2, min. 92).

La fitxa

Barça B, 0

CE Sabadell, 2

Barça B: Carevic, Mika Mármol, Diounkou, Matheus, Jandro (Nils Mortimer, min. 73), Aranda (Álvaro Sanz, min. 73), Ez Abde, Ramos Mingo (Peque, min. 80), Jordi Escobar (Fabio Blanco, min. 52), Jutglà, Balde.

CE Sabadell: Emilio, Aleix Coch, Guillem Molina, Jacobo, Boniquet (Planas, min. 75), Néstor (Kaxe, min. 90), Aguza, Caballo, Iago Indias, Aarón Rey (Facu, min. 75), Muguruza (Gassama, min. 63).

Gols: 0 – 1, Jacobo (min. 51); 0 – 2, Kaxe (min. 92).

Àrbitre: Aimar Velasco Arbaiza. Ha amonestat als local Mika Mármol i als visitants Boniquet, Rodriganez, Nestor Querol, Coch i Kaxe.