Quatre finals per al play-off

Quatre finals per al play-off

El Barça B afronta les últimes jornades cinquè, en posicions de promoció d’ascens, i aquest dissabte té un duel directe contra el Sabadell, que és quart

Resten quatre jornades de la Primera RFEF Footers i el Barça B les afronta amb opcions de classificar-se per al play-off d’ascens. Un cop tancada la jornada 34, el filial blaugrana és cinquè amb 51 punts, els mateixos que el Linares (6è), l’Atlético Baleares (7è) i l’Alcoyano (8è), i només un menys que el Sabadell (52), que és quart i el proper rival dels blaugranes. Per sota, però, hi ha un altre grup de quatre equips amb 49 punts (Real Madrid Castilla, Algeciras, Nàstic de Tarragona i Castellón). Una lluita ferotge per acabar disputant la fase d’ascens.

El proper repte del Barça B de Sergi Barjuan serà un duel majúscul en aquesta lluita pel play-off. I és que aquest dissabte (17 hores) visita el Johan Cruyff el CE Sabadell, quart amb un punt més que els culers. Els arlequinats arribaran en una ratxa similar a la del Barça B, ja que han guanyat cinc dels seus últims sis partits.

DSC_6617

Dos partits a casa i dos més a domicili

Després del duel directe contra el Sabadell, el Barça B s’enfrontarà al Sevilla Atlético a domicili (diumenge 15), i el següent partit al Johan Cruyff podria tornar a ser un enfrontament contra un rival directe, ja que el rival serà el Castellón. Els de Sergi Barjuan tancaran la competició el 28 o 29 de maig al camp de l’UCAM Múrcia, que actualment apura les darreres opcions per mantenir la categoria.

Amb sis victòries dels últims set partits, el Barça B arriba a aquest tram final en el seu millor moment. A més, compta amb el Pitxitxi de tota la categoria, Ferran Jutglà, que ja acumula 18 gols i encadena sis jornades consecutives veient porteria. L’equip té en ment aquest objectiu d’acabar la temporada entre els cinc primers classificats per tenir l’opció de disputar la promoció d’ascens que es disputarà els dos primers caps de setmana de juny a Galícia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut