Opcions de viatge amb autocar o avió a la final de la Champions femenina

Opcions de viatge amb autocar o avió a la final de la Champions femenina

FC Barcelona Desplaçaments ofereix uns viatges d'anada i tornada a Torí amb preus de 58 i 69 euros en autocar i 296 en avió per als socis i sòcies

FC Barcelona Desplaçaments posa a disposició dels socis, sòcies, penyistes i resta d’aficionats tres opcions diferents de viatge d’anada i tornada amb autocar o avió a Torí per assistir en directe a la final de la Champions Femenina de futbol que tindrà lloc al Juventus Stadium de Torí el dissabte 21 de maig a les 19 h entre el FC Barcelona i l’Olympique de Lió.

Aquests desplaçaments ofereixen uns preus mol assequibles amb l’objectiu de facilitar la presència de seguidors blaugranes a l’estadi torinès i animar les jugadores de Jonatan Giráldez en aquesta final europea.

Dues són les opcions que s’ofereixen a aquells que decideixin viatjar amb autocar, a uns preus per als socis i sòcies de 58 i 69 euros, segons l’itinerari, mentre que l’opció de desplaçament amb avió el mateix dia del partit té un preu de 296 euros per als socis i sòcies.

Penyistes i resta d'aficionats

Així mateix, l’opció de viatge també està disponible per a penyistes i aficionats que disposin d’una entrada i optin per desplaçar-se amb un dels programes de FC Barcelona Desplaçaments. En el cas dels penyistes, el cost de les opcions d’autocar són de 72 i 84 euros, mentre que la de l’avió és de 358 euros. Per als aficionats i aficionades no socis ni penyistes, el preu dels autocars és de 88 i 98 euros, mentre que el de l’avió és de 410 euros.

Podeu consultar els programes de les tres opcions de viatge i efectuar la compra a l’enllaç següent:

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut