Obert el període de peticions exclusiu per a socis i sòcies, que es tancarà el dijous 5 de maig

Obert el període de peticions exclusiu per a socis i sòcies, que es tancarà el dijous 5 de maig

Proposta de desplaçaments amb autocar, a uns preus per a aquest col·lectiu de 58 i 69 euros, i una opció amb avió a un preu de 296

Aquest dilluns 2 de maig, a les 10 hores, s'ha obert exclusivament per als socis i sòcies del FC Barcelona el termini de sol·licitud d’entrades per assistir a la final de la Champions League Femenina, que se celebrarà a la ciutat italiana de Torí, el dissabte 21 de maig, a les 19 hores.
 
L’equip del Barça Femení podrà optar a revalidar el títol de campió d’Europa després d’eliminar el conjunt alemany del Wolfsburg a les semifinals.
 
Les sol·licituds s’hauran de fer des d’un formulari que es troba al web del FC Barcelona i el termini es tancarà el dijous 5 de maig, a les 12 del migdia.

Formulari de sol·licicitud a l'enllaç següent:

Cada soci podrà sol·licitar una única entrada i es podran agrupar fins a un màxim de quatre socis a cada petició. Els menors de 6 anys no poden adquirir entrades, i els menors d’entre 6 i 18 anys han d’estar inclosos en la sol·licitud d’un adult.

Peticions i possible sorteig

Actualment, està confirmat que la UEFA destina per aquesta final un nombre de 3.000 entrades gratuïtes per a les persones aficionades de cada equip participant. El Club destinarà aquesta xifra d’entrades gratuïtes exclusivament per a socis i sòcies. Així, si la xifra de peticions rebudes entre el 2 i el 5 no supera aquest nombre, tots els socis i sòcies sol·licitants podran disposar d’una entrada gratuïta. En cas que hi hagi més de 3.000 sol·licituds, aquestes entrades s’assignaran a partir del número de tall que sorgeixi d’un sorteig.
 
En els propers dies, el Club tindrà confirmació definitiva per part de la UEFA de quantes localitats podrà disposar de cara a la final que se celebrarà al Juventus Stadium de Torí. I aquestes entrades addicionals, seran de pagament i també es posaran a disposició dels socis i les sòcies blaugrana. Es preveu que els preus de les localitats siguin populars i molt assequibles.

Nominatives i intransferibles

Les localitats seran nominatives, personals i intransferibles i s’enviaran des de la Federació Italiana a cada soci de manera digital i imprimibles per correu electrònic. Cal destacar que les entrades només s’enviaran en format digital, per tant cada posseïdor d’una entrada l’haurà de portar al mòbil o impresa, però no la podrà recollir físicament a destí o en cap taquilla del Club.
 
Així mateix, és important tenir en compte que en ser nominatives, les entrades no es podran cedir ni a familiars, ni amics, ni tampoc a un altre soci, i hauran de ser utilitzades pels socis i sòcies assignats Per aquest motiu, és important que els socis i sòcies que formalitzin la seva petició de localitat tinguin la certesa de poder desplaçar-se a Torí per estar presents a la final del 21 de maig.

Viatge en autocar a partir de 58 euros

FC Barcelona Desplaçaments posa també a disposició dels socis i sòcies que vulguin assistir a la final de Torí diferents opcions de viatge d’anada i tornada amb autocar o avió, a uns preus molt assequibles amb la finalitat de facilitar la presència dels socis i sòcies blaugrana.
 
Dues seran les opcions de viatjar amb autocar, a uns preus per als socis i sòcies de 58 i 69 euros, segons l’itinerari, i una opció de desplaçament amb avió el mateix dia del partit a un preu de 296 per a aquest col·lectiu. 
 
Així mateix, l’opció de viatge també està disponible per a penyistes i aficionats que disposin d’una entrada. En el cas dels penyistes el cost de les opcions d’autocar són de 72 i 84 euros, mentre que la de l’avió és de 358. Per als aficionats i aficionades no socis ni penyistes, el preu dels autocars és de 88 i 98 euros, mentre que el de l’avió és de 410 euros. 

Entrades disponibles a través del web de UEFA

D’altra banda, cal recordar que a més de l’opció exclusiva per a socis i sòcies de sol·licitar entrades a través del mecanisme indicat anteriorment, tots els aficionats i aficionades (ja siguin socis o no), també tenen l’oportunitat d’adquirir les seves entrades a través de la web de la UEFA.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut