Comença l’assalt final a la Champions

Comença l’assalt final a la Champions

El Barça es medirà al Benfica aquest divendres (20h) amb un bitllet per la final en joc

El Barça jugarà les semifinals de la Champions League aquest divendres (20h a Barcelona, Barça TV, Esport3 i Gol), contra el Benfica portuguès. Els lisboetes, dirigits pel gallec José María Pazos Méndez ‘Pulpis’, seran un rival duríssim que els blaugranes hauran de superar per arribar a la final del diumenge, tot amb l’Arena Riga com escenari d’excepció.

El tècnic del Barça, Jesús Velasco, a excepció d'Esquerdinha, tindrà disponible a tota la plantilla, inclosos els recent recuperats Ferrao, Pito i Matheus, tot i que aquest últim arriba més just a la Final Four. Els joves del filial Jorge Carrasco, Àlex Lluch i Nicolás Marrón també formen part de l’expedició catalana.

El Benfica va guanyar la setmana passada 3-2 a l’Sporting, vigent campió europeu, en un partit de la lliga portuguesa. A més, els homes de Pulpis han incorporat recentment a Vinícius Rocha, doble campió d’aquesta competició.

L’altra semifinal (divendres, 17h a Barcelona) enfrontarà l’actual campió de la competició, l’Sporting, i l’ACCS francès.

Velasco: "És un rival digne d'un partit com el de demà"

Jesús Velasco ha assenyalat en la prèvia la dificultat del partit davant el Benfica: "És una plantilla molt completa. Són un bloc que domina tots els aspectes del joc. És un equip compensat i tenen molt clar el què han de fer. És un rival digne d’un partit com el de demà".

Per la seva banda, el tanca portuguès André Coelho parla de la intensitat necessària contra el seu anterior equip, on va jugar tres temporades: "Serà un partit molt dur. Nosaltres hem d’estar al nostre màxim nivell competitiu, lluitar en cada acció i només així podrem guanyar".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut