Tres “fitxatges” per a Riga

Tres “fitxatges” per a Riga

Ferrao, Pito i Matheus ja s’entrenen amb l’equip i han entrat a la convocatòria per a la Final Four de la Champions

L’expedició del Barça de futbol sala ha marxat aquest dimarts cap a Letònia amb la il·lusió de guanyar la quarta Champions de la història de la secció. La convocatòria la integren 15 jugadors, amb les novetats de Ferrao, Pito i Matheus, i la presència dels jugadors del filial Àlex Lluch, Jorge Carrasco i Nicolás Marrón. Són baixa Esquerdinha, per lesió, i Catela, que no té el transfer. 

"Ferrao i Pito arriben bé tot i que els falta ritme de competició, i amb Matheus provarem aquests dies i veurem quines sensacions té. El que està clar és que són tres jugadors molt importants per a l’equip i la idea és comptar amb ells”, va explicar el tècnic Jesús Velasco en roda de premsa.

El calendari de la Final Four

La Final Four tindrà lloc a partir de divendres a l’Arena Riga, amb les semifinals ACCS-Sporting Clube de Portugal (divendres, 17h) i Benfica-Barça (divendres, 20h). Els dos guanyadors s’enfrontaran en la gran final que tindrà lloc el diumenge, a partir de les 17h. Els partits s’emetran per Barça TV, Barça TV+, Esport3 i Gol.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut