Austràlia, ens veiem en un mes!

Austràlia, ens veiem en un mes!

El proper 25 de maig, el FC Barcelona jugarà a Austràlia per primera vegada a la seva història per celebrar un amistós davant l'All-Stars de la Lliga australiana

Es redueix l'espera i comença el compte enrere. D'aquí exactament un mes, el proper 25 de maig, el primer equip del FC Barcelona jugarà a terres australianes per primera vegada a la seva història per enfrontar-se, en un partit amistós, a una selecció dels millors jugadors de la Lliga de futbol australiana, els A-Leagues All Stars.

Davant l'atenta mirada de 80.000 persones que es donaran cita a l'Accor Stadium de Sydney, el conjunt que dirigeix ​​Xavi Hernández viatjarà a terres australianes un cop finalitzi el campionat de lliga i tornarà just després de la disputa del partit.

Aquest amistós serà el primer vincle futbolístic entre el club blaugrana i el país, ja que a més de no haver jugat mai a Austràlia, tampoc ha disputat mai un partit contra un equip australià. De fet, al Barça no hi ha hagut mai cap entrenador ni jugador nascuts al sisè país més gran del món. És cert que a la secció de bàsquet sí que hi ha protagonisme australià: Dante-Exum ha agafat el relleu dels seus paisans David Andersen, Joe Ingles i Nathan Jawai.

Cal recordar que el final del mes de maig és un període marcat en vermell al calendari del futbol australià. A més a més de rebre per primera vegada el Barça, dies després també es disputarà la final de l'A-League que decidirà el guanyador de la Lliga de futbol d'Austràlia.

L'històric partit es podrà seguir en directe sota subscripció per Barça TV+, la plataforma de streaming del FC Barcelona.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut