Barça - Movistar Inter: Remuntada i a la final! (6-4)

Els culers capgiren un 1-3 inicial per acabar golejant i classificant-se per la gran final de diumenge a Jaén

Classificats per a la gran final! Els culers han superat a Movistar Inter (6-4) a les semifinals i disputaran aquest diumenge la final de la Copa d'Espanya. Malgrat començar perdent per 1-3, els de Velasco han remuntat amb una gran segona part i lluitaran pel títol contra el vencedor de ElPozo-Valdepeñas.

Inici advers

Els culers han iniciat el matx de manera molt desfavorable. I és que als cinc minuts de joc, l'Inter ja guanyava per 0-2 amb dos gols matiners de Martel (min. 3) i Saldise (min. 5). Tot i així, els culers han reaccionat amb dues grans ocasions per a Bernat Povill i André Coelho, però sense encert.

La insistència blaugrana, però, ha obtingut el seu premi i Sergio Lozano retallava distàncies després d'una gran combinació amb Ortiz i Matheus (1-2, min. 11).  Pol Pacheco, a la contra, provocava un altre gerro d'aigua freda als culers (1-3, min. 14), però de nou la reacció ha estat immediata i Pito ha perforat la porteria (2-3, min. 18) per marxar al descans a només un gol.

Remuntada culer

La segona part ha començat de la millor manera possible: al minut de joc, Povill empatava el duel (3-3, min. 21) i tot seguit, Lozano, amb una canonada a l'escaire, anotava el seu segon gol (4-3, min. 25) per situar al Barça per davant al marcador per primera vegada en el partit.

L'Inter buscava l'empat, però la bona defensa blaugrana aguantava a la perfecció i a més, els culers creaven també perill en atac. I de nou ha aparegut el capità: gol de Lozano per culminar el seu hat-trick i situar el 5-3 (min. 37). Segons després, Pito sentenciava el duel (6-3, min. 37), i tot i que l'Inter retallava distàncies mitjançant Guilhermao (6-4, min. 38), la victòria barcelonista no s'ha escapat.

Finalment, gran triomf blaugrana, que jugarà diumenge (19.30 hores) la gran final de la Copa d'Espanya contra el guanyador de l'altre semifinal: ElPozo-Valdepeñas.

Barça, 6
Movistar Inter, 4

Barça: Dídac, Lozano, Pito, Marcenio, Ortiz -cinc inicial-. Adolfo, Dyego, Coelho, Povill, Matheus,
Movistar Inter: Jesús García, Boyis, Cecilio, Martel, Pacheco -cinc incial-. Guilhermao, Rafa López, Borja, Saldise, Carioca, Raúl Gómez.
Gols: 0-1, Martel (min. 3); 0-2, Saldise (min. 5); 1-2, Sergio Lozano (min. 11); 1-3, Pacheco (min. 14); 2-3, Pito (min. 18); 3-3, Povill (min. 21); 4-3, Sergio Lozano (min. 25); 5-3, Sergio Lozano (min. 37); 6-3, Pito (min. 37); 6-4, Guilhermao (min. 38).
Àrbitres: Martínez Flores, Sánchez-Molina Tapiador. Grogues a Ortiz, Marcenio, Coelho i Matheus al Barça i Martel, Cecilio, Guilhermao i Rafa López a l'Inter.