PRÈVIA | Barça – Madrid: Una nova era

PRÈVIA | Barça – Madrid: Una nova era

18.45h: L’equip busca la cinquena classificació en sis temporades per a les semifinals de la Lliga de Campions en un Camp Nou amb totes les entrades exhaurides

Imma Cabecerán, Lolita Ortiz, Kety Pulido, Ani Escribano, Laura Ràfols, Marta Unzué, Vicky Losada... i desenes de pioneres, com elles, esperant aquest moment. Finalment, el Barça Femení jugarà al Camp Nou aquest dimecres una tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions contra el Real Madrid. Les entrades disponibles (unes 90.000) estan totes exhaurides des de fa dies. Després del treballat 1-3 de l’anada a Valdebebas, el vigent campió d’Europa buscarà la seva cinquena classificació en sis temporades per a les semis de la màxima competició continental.

S’entreveu una cita històrica. Després del primer partit del Barça Femení al Camp Nou el 6 de gener del 2021 (un derbi de Lliga), aquest serà el primer amb l’afició al temple del futbol mundial. Una nova fita assolida per a un grup de futbolistes que no es cansa de trencar barreres.

Davant hi tindrà el Real Madrid, per cinquena vegada en els últims quatre mesos. Cap d’aquests Clàssics van seguir el mateix patró i tots tenien unes circumstàncies diferents, però, excepte en el memorable 5-0 que va decidir el títol de Lliga, la igualtat en el marcador ha estat la tònica dominant.

En aquesta ocasió, el Barça, que ha guanyat els 36 compromisos oficials disputats aquesta temporada, haurà de superar de nou l’escull de les nombroses baixes que té. Jana, Mariona, Cata, Bruna, Oshoala i Martens s’ho perdran per lesió. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut