Un Clàssic de rècord

Un Clàssic de rècord

El proper dimecres 30 de març a les 18.45 h, tots els socis i sòcies, i aficionats i aficionades estan cridats a omplir l’Estadi en el partit de tornada als quarts de final contra el Reial Madrid

Hi ha dies escrits amb lletres d’or a les pàgines d’història del Barça, com el del 25 de desembre del 1970 quan les pioneres del futbol femení van jugar per primera vegada al Camp Nou, i com ho serà també el 30 de març del 2022, quan el Barça Femení jugui per primera vegada al coliseu barcelonista amb públic, en una competició tan especial com la Champions i davant un rival tan atractiu com el Reial Madrid. L’objectiu esportiu és classificar-se per a les semifinals de la competició, en què les blaugranes són les actuals campiones, però subjau un altre repte comú i unànime, el de fer un rècord d’assistència. I per això, les jugadores de Jonatan Giráldez necessiten que aquell dia les acompanyin tots els soci, sòcies, aficionats i aficionades.

Aquell dia, a més, les grades del Camp Nou lluiran un mosaic amb què l’Estadi i l’afició podran mostrar també el seu suport a l’equip. Una afició que ha respost de forma contundent, exhaurint ràpidament les primeres entrades que es van posar a la venda a dos mesos vista. Els socis disposaven de 24 hores d’exclusivitat i la possibilitat de poder aconseguir un màxim de 4 entrades gratuïtes per carnet, abonant únicament les despeses de gestió. Per a la resta d’aficionats, les entrades per al públic en general oscil·len entre els 9 i els 15 euros. Així mateix, el passat 17 de març, es va tornar a obrir la venta amb les darreres 6.000 entrades per gaudir del Clàssic, i els aficionats que ho desitgin encara tenen l’oportunitat d’aconseguir una de les últimes disponibles.

LOW_ Alexia_ record CAT

Un dia per a la solidaritat

El dia 30 de març també deixarà espai a la solidaritat, ja que el Club ha fet una crida a tots els aficionats que assisteixin al partit perquè portin menjar infantil, el qual es recollirà a les instal·lacions de l’Estadi per ajudar els nens que s’han vist afectats pel conflicte armat a Ucraïna.

En col·laboració amb Creu Roja, el Barça habilitarà tres carpes de 14.00 a 19.00 hores, ubicades a l’Accés 15, l’Accés 9 i l’Accés 1, on es recolliran productes com llet infantil de formula adaptada en pols, cereals infantils en pols, purés per a nadons, snacks i galetes infantils, i sucs de fruites.

Segon partit al Camp Nou

El dimecres 30 de març d’aquest any serà el segon cop que el primer equip femení, que la temporada passada va fer història en signar el seu primer Triplet, jugui en aquest escenari des de la seva professionalització.El gener del 2021 les blaugranes ja van disputar el derbi de Lliga davant l’Espanyol amb motiu del 50è aniversari del primer partit jugat a l’Estadi per la Selecció Ciutat de Barcelona, considerat com l’embrió del futbol femení del Barça.

En aquella ocasió, a causa de les restriccions de la pandèmia, el partit va ser a porta tancada. Ara el Club vol continuar celebrant els èxits del futbol femení obrint de nou les portes del Camp Nou amb l’objectiu de poder acollir el màxim nombre d’aficionats possible per donar suport a l’equip en una cita transcendental com els quarts de final de la Lliga de Campions.

Una Champions League impecable

El quadre que dirigeix Jonatan Giráldez es presentarà a l’eliminatòria després de ser primer a la fase de grups, havent comptat tots els compromisos per victòries, sis en sis partits, amb 24 gols a favor i tan sols un en contra.  Així, el sorteig de quarts de final va deparar el primer Clàssic de la història, davant d’un Real Madrid -segon a la lligueta- en la seva primera participació en la màxima competició continental. Bayern Munic - PSG i Juventus - Olympique de Lió seran els duels a l’altra banda del quadre. El guanyador del Clàssic en quarts s’enfrontarà en semifinals al guanyador del enfrontament entre l’Arsenal i el Wolfsburg.

El Camp Nou escalfa motors

De cara a la cita del dia 30 de març, i com a punt de partida, el Club ha preparat una sèrie d’activitats gratuïtes a les instal·lacions de l’Estadi els caps de setmana previs a aquesta cita europea. 

Així, el cap de setmana del 26-27 de març, en el recinte de l’Estadi, s’organitzaran activitats per a grans i petits, com per exemple tornejos en format 3x3 de bàsquet i futsal, mentre els més valents podran provar i aprendre noves habilitats en un skate park. L’esport també es combinarà amb la música, ja que hi ha previstes competicions de rap freestyle, amb diferents grups femenins de la ciutat de Barcelona. Cal destacar que el diumenge comptarà amb una jutgessa d’excepció: NG, considerada com un dels grans prodigis del freestyle del panorama actual i que suma milers de visites en les seves ‘batalles’ a YouTube.

Les jornades també estaran amenitzades amb música, gràcies a les sessions amb un DJ,  que punxarà cada dissabte i diumenge, de 15 a 19 hores.

Aparcament, només per abonats de pàrquing

Els assistents al partit no podran aparcar el seu vehicle a les instal·lacions del Club, a excepció d’aquells que disposin per al seu vehicle d’un abonament al pàrquing de l’actual temporada. En aquesta ocasió, els abonats al pàrquing que accedeixin a la instal·lació no podran aparcar a la seva zona, i caldrà que segueixin les indicacions del personal del Club per estacionar el seu vehicle.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut