La bona ratxa del Barça de Xavi

La bona ratxa del Barça de Xavi

Els blaugrana sumen 12 partits sense conèixer la derrota entre Lliga i Europa League

El Barça es troba en gran moment i els seus resultats ho demostren. Després d'haver sumat 26 dels 30 punts possibles en les darreres 10 jornades els blaugrana es converteixen en el millor equip del 2022 a la competició domèstica i classificats per als quarts de l'Europa League. Una ratxa, però que es defineix sobretot en els 12 partits que els de Xavi porten sense conèixer la derrota.

Des de l'arribada de Xavi a la banqueta blaugrana el Barça ha disputat 25 partits entre Lliga i Europa League que es resumeixen de la següent manera: 14 victòries, 4 derrotes i 7 empats. Uns bons registres, però, encara millors si ens fixen els darrers dotze partits.

2022-03-20 MADRID-BARCELONA 53

12 partits per seguir creixent i somiant

Des del triomf a Mendizorrotza contra l'Alabès (0-1) els blaugrana han sumat nou victòries i tres empats. I no tan sols això, el gol culer ha mostrat una gran millora i en la majoria dels partits els blaugrana han acabat golejant al rival. El balanç de gols a favor és de 32 gols a favor (mitjana de 2,67 dianes per partit) i tan sols 10 en contra (0,83 per partit).

La solidesa defensiva, per tant, també està jugant un gran paper juntament amb la gran efectivitat ofensiva de jugadors com alguns dels reforços del mercat d'hivern. Ferran Torres (6) i Aubameyang (9) estan mostrant una adaptació molt ràpida juntament amb la resta de l'equip, que està exhibint un gran nivell. 

En aquest dotze partits en destaquen golejades de prestigi com les de Mestalla contra el València (1-4), el Nàpols al Diego Armando Maradona (2-4), a casa contra l'Athletic Club i Osasuna (4-0) i al Santiago Bernabéu al CLàssic (0-4). Uns registres que permeten als blaugrana seguir somiant amb la Lliga i afrontar els quarts de final de l'Europa League contra Eintracht Frankfurt. I amb l'objectiu que la ratxa segueixi creixent. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut