El Barça tanca la fase regular de la Superlliga LoL classificant per a l’EU Masters

El Barça tanca la fase regular de la Superlliga LoL classificant per a l’EU Masters

Després d'un inici d'adaptació, la divisió de League of Legends signa una segona posició a la temporada regular de la competició que li ha atorgat plaça per al Play-In de l'European Masters, on s'enfrontarà als millors clubs europeus de les lligues regionals

A falta de jugar els playoffs de la Superlliga de League of Legends de LVP, el Barça pot treure balanços molt positius de la seva estrena en aquesta nova divisió. El club ha consolidat una segona posició que permet jugar la màxima competició europea a la qual pot aspirar un integrant d'ERL (Lliga Regional Europea), l'European Masters, i s'ha posicionat com un dels favorits per poder assolir el títol de campió nacional a Sevilla el proper 30 de març.

Tot i que les sensacions són molt positives fins ara, encara queda molt per jugar. Els playoffs determinaran si s'aconsegueix estar a la final i poder disputar el partit per aixecar el trofeu de guanyadors de l'split d'hivern, però s'ha demostrat que les aspiracions de l'equip són les màximes i que el club ha aterrat al League of Legends amb ganes de créixer i donar-ho tot des del principi. El Barça compta, ja en la seva primera temporada, amb la segona ratxa de victòries més gran de la història de la competició i Deadly, l'ADC de l'equip, al TOP de MVPs de la fase regular, entre altres estadístiques destacades.

Alejandro “Mapache” Parejo, entrenador del conjunt blaugrana, ha recalcat que es troba “molt content amb aquesta primera temporada de League of Legends del FC Barcelona, havent escollit jugadors que creuen en els valors del club, en la seva filosofia de treball i que han demostrat estar al millor nivell de la lliga”. A més, sobre la semifinal contra Fnatic TQ, ha comentat que "serà una prova contra ells mateixos" i que "estan convençuts que centrar-se en el procés seguirà donant bons resultats com fins ara". Finalment, ha volgut adreçar-se a l'afició, reconeixent que "és genial comptar amb el suport dels fans" i ha desitjat "portar-los un bon League of Legends i arribar a la final de la Superlliga".

La propera trobada serà aquest dissabte 19 de març a les 18 hores, partit que pot suposar plaça assegurada a la final de Sevilla i que podeu seguir a través dels canals oficials de la Lliga de Videojocs Professional i del mateix club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut