Barça – CP Alcobendas: Bon triomf per retrobar-se amb la victòria (5-1)

Els culers guanyen amb autoritat en un matx on ha debutat amb gol el jove Joan Pascual del planter

Gran victòria blaugrana per retrobar-se amb el triomf. Els culers han superat amb autoritat al CP Alcobendas (5-1) per tornar al camí de la victòria després de la derrota a Riazor del passat dissabte.

Toca remuntar

Tot i així, el matx no ha començat de la millor manera per al Barça. I és que els visitants s'han avançat al marcador mitjançant Jordi Gabarra, rematant dins l’àrea una assistència de Miguel López (0-1, min. 8). Tot i així, la reacció blaugrana ha estat immediata i Matias Pascual, en el rebot d'un penal llançat per ell mateix, ha igualat el matx (1-1, min. 13). I només tres minuts després, Alabart, amb un xut de pala, ha culminat la remuntada (2-1, min. 16).

Debut d'ensomni

A més, encara a la primera meitat, el jove de 19 anys Joan Pascual ha debutat amb el primer equip. Un debut totalment d'ensomni: als dos minuts sobre la pista, ha marcat el 3-1 (min. 20), després d’una bona jugada, per marxar al descans amb un bon avantatge.

Sentència culer

Ja a la segona part, João Rodrigues, que anteriorment havia fallat una falta directa, ha vist porteria (4-1, min. 37) rematant de primeres una assistència de Joan Pascual. Artacho, també de falta directa, ha pogut retallar distàncies, però s'ha trobat amb un gran Egurrola sota pals. I tot seguit, Bargalló, després d'una blava precisament a Artacho, ha anotat de falta directa el 5-1 definitiu (min. 43). Finalment, triomf contundent dels barcelonistes al Palau Blaugrana per retrobar-se amb la victòria després de la derrota la passada jornada contra el Liceo.

Barça, 5
CP Alcobendas, 1

Barça: Egurrola, Bargalló, Nil Roca, Panadero, João Rodrigues -cinc inicial-. Joan Pascual, Alabart, Matias Pascual, Sergi Llorca.
CP Alcobendas: Isaac Larios, Miguel López, Marcos López, Jordi Gabarra, Iñigo Artacho -cinc inicial-. Jorge López, Víctor Wally.
Gols: 0-1, Gabarra (min. 8); 1-1, Matias Pascual (min. 13); 2-1, Alabart (min. 16); 3-1, Joan Pascual (min. 20); 4-1, João Rodrigues (min. 37); 5-1, Bargalló (min. 43).
Àrbitres: Albert Barba, Oriol Escobar (Faltes: 10-15)