BM Torrelavega-Barça: Victòria clara abans de l'aturada (30-40)

Els blaugrana s'imposen a un combatiu conjunt local i manté el seu ferm liderat abans de l'aturada per partits de seleccions

Sense concessions. El Barça s'ha imposat a la pista del BM Torrelavega (30-40) en un partit en què els blaugrana dominaven per cinc gols de diferència a la primera meitat. A la represa els blaugrana han anat augmentant la diferència fins als 10 gols d'avantatge final. D'aquesta manera els d'Ortega marxen a l'aturada per partits de seleccions amb un nou triomf a la competició domèstica. El porter Leo Maciel, amb 16 aturades, i Aleix Gomez, amb 11 dianes, han estat els blaugrana més destacats

Igualtat inicial

El matx ha donat pas a uns primers minuts d'intercanvi de gols entre els dos conjunts i amb igualtat màxima en el marcador (5-6, min 10). Leo Maciel ha firmat una gran actuació sota pals amb 11 aturades sota pals, fet que ha permès als culers anar obtenint una petita diferència en el marcador. Al davant un combatiu BM Torrelavega que no ha posat les coses fàcils. Al descans, però, el marcador ja era favorables als homes d'Ortega (14-19). Aleix Gomez, amb set gols, ha estat la referència ofensiva culer.

Amplien la diferència

A la represa el Barça ha sortit amb molta intensitat i sense fer concessions al rival. Això ha permès que els d'Ortega anessin certificant la victòria amb el pas dels minuts. Una segona meitat en la qual Melvyn Richardson s'ha unit a l'encert ofensiu i ha acabat amb 10 dianes. La diferència dels culers s'ha situat per sobre dels 10 gols (23-34, min 49). Al final el triomf dels blaugrana ha estat per 10 gols de diferència (30-40).

Torrelavega, 30
Barça, 40

Torrelavega: Araujo, Moreno (4), Prieto (5), Gallego (2), Martínez (5), Serrano (2) i Cangiani (4) –set inicial-, Vicente (2), Villòria (-), Lombilla (-), Renaud-David (1), Trifkovic (1), Casanova (3), Hernández (-), Colunga (1) i Urrutia (-).

Barça: Maciel (-), Fernández (1), Langaro (5), Cindric (2), Fabregas (1), Richardson(10) i Aleix (11) –set inicial-,ariño (1), Petrus (-), Makuc (2), Langaro (5), Ben Ali (2), Urdangarín (2) i Ali (1).

Parcials: 2-3, 5-6, 10-9, 11-13, 13-16, 14-19 (descans), 17-22, 19-26, 21-30, 24-34, 28-37, 30-40.

Àrbitres: Raúl Oyazun i Aritz Zaragueta.