Fuenlabrada - Barça: Tornen al camí del triomf (69-86)
Ofert per

Fuenlabrada - Barça: Tornen al camí del triomf (69-86)

Els de Saras, molt intensos en defensa i amb els punts de Davies i Kuric, ha acabat enduent-se una victòria treballada

El Barça ha reprès el camí del triomf. A la pista del Fuenlabrada, els culers han sumat el 16è triomf en Lliga Endesa. Davies i Kuric han sobresortit en la faceta anotadora d'un partit on els barcelonistes han maldat per desempallegar-se del conjunt madrileny, sempre concentrat i posat en el partit. Però el triomf no s'ha escapat. 

 

Igualtat

El Barça s'ha plantat amb un 0-7 d'arrancada al Fernando Martín. Un pavelló que ha vist el despertar de l'Urbas Fuenlabrada. El conjunt madrileny ha estat capaç de reaccionar i dibuixar una màxima diferència de sis punts. Una distància eixugada pels de Saras, que han continuat anant a remolc tot i les unitats de Mirotic, Laprovittola i Davies: 22-20 (min. 10). 

El triple sintonitza els mínims avantatges culers

En la igualtat ha continuat navegant aquest matx lliguer. Les pèrdues culers han penalitzat i ha costat que els punts creixessin. Un marcador curt que també ha prevalgut a conseqüència de les intenses defenses d'ambdós conjunts. Un triple de Kuric ha tornat a posar per davant als barcelonistes: 26-27 (min. 17). El context de baixa anotació no ha virat i les accions defensives han prevalgut; la més espectacular un tap d'Abrines.

Un 21 barcelonista que ha obert una mínima escletxa amb un triple. I una altra acció des dels 6,75 metres de Sergi Martínez ha eixamplat el marcador sobre la botzina: 31-37. Un electrònic que ha exemplificat la dificultat d'encistellar enmig de la lluita per apoderar-se de cada pilota. 

Augmenta l'anotació

De nou, un inici ha vist el màxim avantatge dels de Saras. Aquesta vegada una renda d'11 punts per obrir el tercer quart. Un període que ha ballat al ritme anotador de Laporvittola. L'argentí ha catapultat els barcelonistes al +15. L'energia ha mantingut el control del marcador, però els madrilenys han resistit. D'aquesta manera, el desempallegament del Barça no ha estat total, ja que el Fuenlabrada s'ha mantingut sempre dins del partit. 

En conseqüència, el darrer quart ha començat amb un -6 per al Fuenlabrada. Un aproximament que Jokubaitis s'ha encarregat de contenir; dos punts i una recuperació que han materialitzat la reacció barcelonista per continuar amb la batuta dels punts. Kuric i Davies també s'han apuntat en aquest distanciament culer per afrontar els darrers cinc minuts amb marge: +14. Una distància suficient per amarrar, de nou, la victòria (69-86). 

FITXA DEL PARTIT

Fuenlabrada, 69
Barça, 86

Fuenlabrada: Emegano (11), Samar (4), Alexander (16), Meindl (7) i Eyenga (-) -cinc inicial- Milosavljevic (12), Ristic (17), Fernández (2), Novak (-) i Bagayoko (-)
Barça: Calathes (-), Laprovittola (13), Exum (7), Mirotic (6) i Smits (7) -cinc inicial- Jokubaitis (7), Davies (18), Sergi Martínez (8), Kuric (15), Hayes (-), Abrines (3) i Nnaji (2)

Parcials: 22-20; 9-17 // 22-24; 16-25 

Àrbitres: Emilio Pérez, Javier Torres i Héctor Baez 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut