El Barça lamenta la mort de Norman Carmichael

El Barça lamenta la mort de Norman Carmichael

Va jugar nou temporades com a blaugrana (1969-1978)

Norman Carmichael, un dels jugadors més emblemàtics del Barça dels anys 70, ens va deixar el passat 3 de març als 74 anys. El Club lamenta la pèrdua de Carmichael i transmet el seu condol a familiars, amics i excompanys.

Carmichael, que va jugar un total de nou temporades (1969-1978) al Barça, té l’honor de ser el jugador estranger amb més temporades com a blaugrana per davant d’Ante Tomic, que en va jugar del 2012 al 2020. Per darrere s’hi troben Steve Trumbo, Norris o Basile.

Carmichael (3)

A més, Carmichael, també va ser el primer capità forà de la història del bàsquet blaugrana, tot i que l’any 1971 li va ser concedida la nacionalitat espanyola. Carmichael va ser un jugador molt carismàtic gràcies a la seva lluita i entrega.

Una trobada de pel·lícula

Cal recordar que Carmichael, l’abril del 2021, va fer públic que el seu excompany Charles Thomas, qui tothom donava per mort des de feia quaranta anys i amb el qual va jugar del 1971 al 1974, seguia viu en una residència geriàtrica de Texas. “El primer que vam fer és abraçar-nos. Va ser una abraçada molt llarga, perquè ni ell ni jo volíem que acabés. Ha estat molt emocionant, i ens hem emocionat molt. Una abraçada que feia 47 anys que esperava”, explicava Norman Carmichael a la Revista Barça.

Carmichael (2)

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut