Contacte amb penyistes abans del partit d’Elx

Contacte amb penyistes abans del partit d’Elx

El president Joan Laporta encapçala la representació de la Junta Directiva que assisteix a la recepció de la penya d’Oriola

Aprofitant el desplaçament a terres alacantines per al partit contra l’Elx, una representació de la Junta Directiva del FC Barcelona, encapçalada pel president Joan Laporta, es va desplaçar dissabte passat a Oriola per visitar la Peña Barcelonista de Orihuela i celebrar una recepció amb els membres d’aquesta entitat i altres representants de les diferents penyes convidades.

El president Laporta va estar acompanyat pel vicepresident esportiu, Rafael Yuste, el vicepresident de l’àrea social, Antoni Escudero, i els directius Josep Ignasi Macià i Joan Solé, a més de l’exjugador blaugrana Juan Manuel Asensi.

La recepció es va iniciar amb una visita dels representants del Barça a la seu de la penya d’Oriola, on van ser rebuts pel president de la penya, Javier Domenech.

Posteriorment, l’acte es va traslladar al restaurant que va acollir el sopar de celebració, on també va assistir l’alcalde de la localitat, Emilio Bascuñana, i on els membres de la Junta Directiva del Barça van poder mantenir contacte amb els penyistes presents i comentar diferents aspectes de l’actualitat blaugrana.  

Un cop finalitzada la recepció, el president i la resta de directius barcelonistes es van dirigir a Elx, on diumenge va tenir lloc el partit de Lliga entre el Barça i l’Elx, que els blaugranes van guanyar per 1-2.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut