Derrota a La Fonteta (86-76)
Ofert per

Els homes de Saras no han pogut superar al València al pavelló de La Fonteta en un intens partit que no s'ha resolt fins a l'últim quart

El Barça de Saras Jasikevicius no ha pogut conseguir la victòria en la seva visita a València i ha caigut per 86 a 76 en un partit marcat per la instensitat i la igualtat en un marcador que no s'ha resolt fins als minuts finals.

Igualtat màxima des de l'inici

Ha començat el Barça per davant gràcies a una cistella de Calathes quan encaren no havien passt tres segons, però Nico Laprovittola ha estat el nom propi del primer període amb tres triples consecutius que han servit per sostenir el Barça en els primers minuts. El gran nivell d'intensitat ha predominat des de l'inici, amb una Fonteta que sempre apreta i un alt ritme anotador. Han aprofitat els blaugranes les pèrdues de posessió valencianistes per castigar els errors i seguir engreixant un marcador que a final del primer quart seguia igualat (21-21).

El dinamisme s'ha mantingut i el partit ha presentat una dura batalla física amb un alt nivell d'encert per part dels dos equips. Amb jugades espectaculars del recent renovat Dante-Exum, Brandon Davies o Mirotic, el Barça no ha afluixat i ha marxat al descans dos punts per davant (40-42).

El rebot ofensiu condemna al Barça

Ha pogut agafar una lleugera avantatge el Barça a la represa, però lluny de la realitat el València ha tornat a apretar el resultat, alternant-se el domini del marcador de manera constant. Ha estat el rebot ofensiu del València la calu del Barça, permetent noves oportunitats després dels tirs errats pels rivals i sense poder desarmar el potencial valencianista sota la cistella.

Confiat i espolejat per la seva afició, el València s'ha vist per davant al final del tercer quart (64-61) i ha començat a veure real la possibilitat de guanyar al Barça a casa seva quatre anys després. No ha trobat la manera de retallar distàncies un conjunt blaugrana que, a la desesperada, s'ha intentat aferrar als llançaments dels triples amb un percentatge d'encert molt baix.

Fi a la ratxa de victòries

No ha estat el dia d'un Barça que ha encaixat resignat la derrota en el tercer partit de la setmana i dels tretze que disputarà aquest mes de març., acabant amb una ratxa victoriosa que s'ha prolongat fins a les 12 victòries.