Hiroshima acull la cinquena seu permanent de la Barça Academy al Japó

Hiroshima acull la cinquena seu permanent de la Barça Academy al Japó

La ciutat nipona s'unirà a les de Fukuoka, Katsushika, Nara i Yokohama com a seu permanent d'una escola de futbol del FC Barcelona

La ciutat d'Hiroshima comptarà a partir del proper mes de maig amb una Barça Academy. D'aquesta manera, la ciutat nipona s'unirà a les de Fukuoka, Katsushika, Nara i Yokohama com a seu permanent d'una escola de futbol del FC Barcelona, ​​i va convertir el Japó en el segon país amb més projectes Barça Academy a tot el món, només superat pels Estats Units, que actualment compta amb 11 escoles.

L'anunci s'ha oficialitzat aquest dilluns a les instal·lacions del Zero Balance Soccer Field, escenari on a partir de la primavera vinent s'espera que prop de 200 nens i nenes dels 5 als 12 anys gaudeixin del seu esport favorit a la seva primera temporada de vida.
 
Així, els nous esportistes se sumaran als més de 1.350 que anualment ja formen part dels programes esportius de metodologia i valors del FC Barcelona durant tota la temporada al país. A aquests cal sumar-hi els altres 1.500 joves que cada any gaudeixen de les setmanes de Barça Academy Camps que també se celebren anualment durant diferents períodes de vacances per tot el Japó.
 
La vinculació del projecte Barça Academy al país es remunta a l'any 2009 amb la creació de la Barça Academy Fukuoka. Des d’aleshores i fins al dia d'avui un total de 9.761 esportistes han format part dels programes anuals als quatre projectes Barça Academy i més de 10.000 han participat als Barça Academy Camps.
 
Entre els jugadors dels projectes que han arribat a l'elit destaca la figura de Takehiro Tomiyasu, que actualment juga la Premier League anglesa com a defensa de l'Arsenal FC, i de Takefusa Kubo, que milita al RCD Mallorca, esportistes habituals amb la seva selecció nacional absoluta japonesa i que el mes d'agost passat van finalitzar quarts als Jocs Olímpics de Tòquio 2020.

Un total de 35 escoles permanents a tot el món 

El Barça Academy és el model d'escola de futbol propi del FC Barcelona adreçat a nens i nenes i té com a objectiu principal la formació integral dels alumnes. Aquest model d’escola de futbol, ​​exportat a escala internacional, pretén estendre la marca Barça i transmetre la filosofia de treball i els valors del Club a la resta del món. 
 
Les escoles treballen amb un model propi, únic, basat en la metodologia Barça des de les categories inferiors fins al primer equip, amb un estil de joc creatiu i ofensiu i amb una transmissió indispensable de valors: respecte, humilitat, esforç, ambició i treball en equip, amb resultats d’èxit contrastats. 
 
Actualment, el FC Barcelona compta amb 35 projectes Barça Academy. Aquests es divideixen a la Barça Escola de Barcelona, ​​les Barça Academy PRO a països estratègics per al Club com els Estats Units (Miami i Nova York) i la Xina (Haikou), la Barça Residency Academy Arizona (Estats Units) i les 30 Barça Academy que hi ha repartides per tot el món.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut