Incarlopsa Cuenca – Barça: Continuen intractables (26-29)

Els jugadors de Carlos Ortega han aconseguit endur-se la victòria del Pabelló Municipal El Sargal en un partit que ha acabat amb un marcador ajustat

Victòria treballada del Barça d’Hanbol a domicili (26-29). Els blaugranes donen continuïtat al bon resultat aconseguit entre setmana a la Champions contra Vészprem i sumen un nou triomf que els permet tornar de Conca amb dos punts per seguir invictes com a visitants i líders de la Lliga Sacyr Asobal. Blaz Janc, Langaro i Leo Maciel han estat els protagonistes individuals de la victòria culer.

Protagonisme per les defenses

Els primers 30 minuts de partit han estat marcats per l’eficàcia defensiva d’ambdós equips. Malgrat això, qui ha estat capaç de generar les millors accions atacants ha estat el Barça, però una gran actuació inicial del porter local Ante Grabavac, que ha sostingut un percentatge de parades proper al 50%, ha impedit que els culers es poguessin escapar en el marcador.

Amb aquest escenari, els parcials s’han anat alternant per als dos equips. Tanmateix, qui ha estat liderant el marcador en tot moment ha estat l’equip de Carlos Ortega. Tot i enfrontar-se amb una sòlida i intensa defensa, els blaugranes s’han adaptat a les exigències del rival i han aconseguit mantenir un bon ritme anotador que els ha permès marxar al descans amb un avantatge d’un gol (10-11). En definitiva, una primera meitat on el baix marcador ha reflectit la qualitat de les dues defenses.

Sentencien el partit

Si a la primera meitat la gran defensa castellanomanxega ha impedit que el bon joc culer es transformés en un avantatge considerable en el marcador, a la represa, la resistència local ha decaigut i els blaugranes han començat a trobar el gol amb més facilitat. Així, acompanyats d’un impressionant Leo Maciel des de la porteria, els de Carlos Ortega han posat la directa i han pogut distanciar-se en el marcador posant un parcial de 20 -25, l’avantatge més gran fins al moment.

En els darrers minuts de partit, el Barça ha mantingut el lideratge numèric en el lluminós gràcies a Langaro i un Blaz Janc que amb cinc i tres gols, respectivament, han estat els líders ofensius del conjunt culer. Finalment, els culers s’han acabat enduent la victòria de Conca amb un avantatge de tres gols (26-29).

La Fitxa

Incarlopsa Cuenca, 26

Barça, 29

Incarlopsa Cuenca: Ante Grbava (-), Simonet (4), Ignacio (-), Ponciano (9), Carlos (0), Davide (1), Moya Del Saz (-) – set inicial – Samuel Ibañez (-), Sergi (2), Álvaro (-), Hugo (1), Alexandro (1), Guzmán (1), Federico (3), Joaquim (4).

Barça: Leo Maciel (-), Aitor Ariño (1), Blaz Janc (4), Gonçalves (0), Luka Cindric (3), Domen Makuc (2), Richardson (2) – set inicial – Dika Mem (3), N’Guessan (2), Aleix Gómez (3), Ángel Fernández (2), Artur Parera (0), Langaro (5), Ben Ali (2), Ali Mohammed (-).

Parcials: 2-1, 3-4, 6-5, 7-9, 7-10, 10-11 // 12-15, 14-18, 19-21, 20-24, 23-27, 26-29.

Àrbitres: Fernanda Espino Guerra i Víctor Navarro Guerra