CD Alcoyano - Barça B: Victòria d'oxigen (2-3)

CD Alcoyano - Barça B: Victòria d'oxigen (2-3)

En el darrer sospir, Jutglà ha anotat el tercer gol barcelonista per trencar una ratxa de vuit partits sense guanyar

Tornen al somriure del triomf. El Barça B s'ha endut una victòria de mèrit en un camp complicat (2-3) i ha trencat una ratxa de vuit partits seguits sense guanyar. Els tres davanters alineats per Sergi Barjuan, Peque, Abde i Jutglà, han sobresortit en la duresa perquè els culers s'apoderessin dels tres punts en els instants finals. Ara, els barcelonistes sumen 33 punts que els permet escalar posicions a la taula i allunyar-se de les posicions perilloses. 

 

A remolc

De l'espessor a una aparent fluïdesa barcelonista. El Barça B ha arrencat amb dificultats al El Collao. La intensitat i la pesadesa de l'Alcoyano, centrat a interrompre el joc porpra, han marcat els primers compassos. Un context arabesc on progressivament els de Sergi Barjuan han controlat el ritme de la pilota. Un argument insuficient per construir accions de setge a la porteria de José Juan. Esglaiada només per un xut passatger d'Abde.. 

Arnau Tenas sí que ha viscut més perill. Sense tenir en compte la possessió, l'elenc valencià s'ha plantat amb més energia a la porteria barcelonista. Exhibint més profunditat que els culers, els blanc-i-blaus han trontollat l'electrònic amb centrades que no han trobat un rematador net. Una tendència que ha virat en un servei des de la cantonada i que ha sacsejat per complet l'electrònic i el domini de l'esfèric culer. Un córner picat en curt que ha desembocat en l'1-0 que ha imperat al descans

La qualitat supera la rudesa

La duresa local no ha pogut aturar dues genialitats consecutives. En qüestió de dos minuts, el Barça ha capgirat màgicament l'1-0 advers. Peque, primer, i Abde, després, han esquivat tots els contraris que han intentat tallar les seves respectives progressions per situar un 1-2 pintat sensacionalment de porpra. Per fi, la possessió dels de Sergi Barjuan ha arribat al fons de la xarxa i ha superat la feixuga defensa alcoiana. 

Sobre la botzina, Jutglà condueix al triomf

L'alegria ha durat poc. Perquè els de Vicente Parras han col·locat, de nou, la igualtat gràcies a Abad. Un 2-2 que ha comparegut amb el canvi de guió del matx. Aquest Alcoyano - Barça B s'ha submergit en el dinamisme. En conseqüència, els barcelonistes han perdut lleugerament el control de la pilota. Un context més obert que ha conduït a un final sense un dominador clar. Però els culers han dit l'última paraula i s'han apuntat el triomf. Ferran Jutglà, qui sinó, ha estat l'autor perquè el Barça B s'embutxaqués, per fi, la victòria.  

FITXA DEL PARTIT

CD Alcoyano, 2
Barça B, 3

CD Alcoyano: José Juan, Abad, Primi, Raúl, Carbonell (Jona, min. 89), Miranda, Imanol (Dani Vega, min. 57), Juanan, Andy (Juli, min. 74), Gabarre i Castillo (Antón, min. 57)
Barça B: Arnau Tenas, Diounku, Comas, Ramos Mingo, Mika, Jandro, Matheus, Aleix, Abde (Peque Polo, min. 93), Jutglà i Peque (Ilias, min. 78)

Gols: 1-0, Andy (min. 39); 1-1, Peque (min. 54); 1-2, Abde (min. 56); 2-2, Abad (min. 63); 2-3, Jutglà (min. 88)

Àrbitre: Bueno Prieto. Ha amonestat amb targeta groga els locals Raúl (min. 51), Imanol (min. 53), Miranda (min. 65) i Abad (min. 91)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut