Barça-Movistar Inter: Classificats per la final de la Supercopa! (3-1)

Triomf treballat dels de Jesús Velasco, que han dominat el matx i les ocasions de perill

Victòria i bitllet per a la final de la Supercopa. El Barça s’ha imposat al Movistar Inter (3-1 i disputarà aquest diumenge a partir de les 19.00 hores la gran final contra el vencedor del Palma Futsal-ElPozo Murcia. Els de Jesús Velasco han gaudit de les millors ocasions de perill i, tot i que Movistar Inter ha empatat, els blaugrana s’han mostrat superiors en el partit disputat al Palacio de los Deportes de Jerez.

Gol matiner

El Barça ha vist com el partit se li posava de cara, ja que Marcenio ha avançat als blaugrana als tres minuts de joc. Un xut lateral del jugador culer ha avançat el Barça (1-0, min 3). Dídac Plana s’ha mostrat molt sòlid sota pals i evitant qualsevol acció de perill de Movistar Inter. Però no ha pogut evitar l’empat, obra de Rafa López al quart d’hora de partit. Un gol que ha mantingut encara més obert un matx que ja es mostrava amb opcions per als dos conjunts. Dos minuts abans del descans Dyego ha situat el 2-1.

Disputaran la gran final

El Barça ha sortit bé a la segona meitat Esquerdinha ha situat el 3-1 als dos minuts de la represa. Una diana que ha esperonat als blaugrana i han seguit buscant ampliar el marcador. Passaven els minuts i Movistar Inter ha tret el porter jugador. Adolfo ha recuperat una pilota que gairebé ha suposat el quart gol del Barça. Per la seva part, Dídac ha evitat qualsevol opció que Movistar Inter entrés en el partit.

Aquest diumenge, a les 19.00 hores, el Barça disputarà la final de la Supercopa contra el guanyador de la semifinal entre Palma Futsal i ElPozo Murcia.

Barça, 3
Movistar Inter, 1

Barça: Dídac, Marcenio, Dyego, Esquerdinha i Ferrao –cinc inicial- Povill, Ortas, Pito, André Coelho i Adolfo.

Movistar Inter: Jesús, Boyis, Borja, Cecilio i Raúl Gómez –cinc inicial- Pol Pacheco, S. Saldise, Machado, E. Martel, Guilhermao, Igor Carioca i Rafa López.

Gols: 1-0, Marcenio (min 3); 1-1, Rafa López (min 15); 2-1, Dyego (min 19); 3-1, Esquerdinha (min 22).

Àrbitre: Antonio Navarro.