Barça - Bidasoa Irun: Triomf molt treballat al Palau (31-28)

Els culers superen al segon classificat de la Lliga Sacyr Asobal en un partit molt exigent de principi a fi

Victòria molt treballada del Barça davant el Bidasoa Irún al Palau Blagrauna (31-28). Els culers s'enfrontaven al segon classificat de la Lliga Sacyr Asobal amb menys de 48 hores des que els homes de Carlos Ortega van aconseguir el triomf europeu a Bucarest, i el matx, molt disputat fins al final, ha acabat sent blaugrana.

Igualtat inicial

La primera meitat ha estat un constant estira-i-arronsa entre tots dos equips. Quan els culers intentaven obrir escletxa al marcador, els visitants ràpidament retallaven distàncies per tornar a igualar-ho tot. Amb bons minuts en atac de Fabregas i Ángel Fernández i també de Maciel sota pals, els culers s'han situat per primera vegada a quatre (14-10), però de nou el Bidasoa ha reaccionat a la perfecció, marxant al descans amb un igualat 17-15.

Màxima disputa fins al final

La segona part ha seguit la mateixa dinàmica que la primera: el Barça sempre manant al marcador, però sense aconseguir desempallegar-se totalment del Bidasoa, que s'ha col·locat a només un gol en diferents moments del segon període.

Els bascos han arribat al darrer minut a només dos gols, però el Barça no ha deixat escapar la victòria i s'ha acabat enduent un triomf molt treballat al Palau (31-29). Així doncs, nova victòria culer per tancar de la millor manera una setmana exigent.

Barça, 31
Bidasoa Irun, 28

Barça: Maciel (-), Ángel Fernández (6), N'Guessan (3), Thiagus Petrus (-), Fabregas (4), Richardson (2), Janc (1) -set inicial-. Pérez de Vargas (-), Dika Mem (4), Cindric (2), Aleix Gómez (7), Makuc (1), Benali (-), Ali Zein (-), Langaro (1).
Bidasoa Irun: José Manuel Sierra (-), Urruzola (-), Gorka Nieto (2), Furundarena (-), Ander Ugarte (5), Odriozola (2), Dariel García (7) -set inicial-, Xoan Manuel Ledo (-), Iñaki Cavero (5), Tesoriere (-), Mikel Zabala (1), Múgica (2), Iribar (1), Matheus Da Silva (1), Víctor Rodríguez (2).
Parcials: 4-2 / 7-5 / 11-8 / 13-10 / 15-13 / 17-15 (descans) 20-18 / 22-20 / 24-22 / 25-23 / 29-25 / 31-28 (final)
Àrbitres: Sebastián Fernández i Alberto Murillo