Barça – Recam Làser Caldes: Es retroben amb la victòria (5-1)

Els culers guanyen amb un gran final de partit i es mantenen com a líders de l'OK Lliga

Gran actuació blaugrana per retrobar-se amb el triomf. Els culers han guanyat amb final molt disputat al Recam Làser Caldes (5-1) i es mantenen al capdamunt de la classificació, gràcies als gols de Joao (2), Bargalló i Alabart.

Insistència blaugrana

El matx ha iniciat amb Egurrola com a protagonista, aturant un penal a Cristian Rodríguez als quatre minuts de joc. Els culers, a poc a poc, han anat dominant el partit, però el gol es resistia malgrat la infinitat d'ocasions. Però finalment, al darrer minut de la primera part, arribaria el premi a la insistència: Joao Rodrigues, després d'una gran acció de Nunes i Bargalló, obria la llauna just abans del descans (1-0, min. 25).

La segona part seguiria amb la tònica de la primera, amb domini blaugrana però sense definició. Però finalment Alabart duplicaria l'avantatge (2-0, min. 38) recuperant la bola i definint davant Gerard Camps. Els visitants no han perdut la cara al partit i han retallat distàncies al marcador a falta de cinc minuts mitjançant un gol de Ferran Rosa, amb un xut de falta indirecta (2-1, min. 45).

Final trepidant

El duel arribava als instants finals amb tot per decidir, però un últim minut boig ha acabat decidint el partit amb golejada culer. Joao Rodrigues, aprofitant que el Caldes havia canviat el porter per un jugador, ha marcat el tercer (3-1, min. 49), i tot seguit, Bargalló, a porteria buida, marcava el quart (4-1, min. 49). Finalment, de nou Bargalló, anotava el 5-1 definitiu (min. 49) per tancar el matx amb un triomf molt treballat i tornar a la dinàmica de victòries.

Barça, 5
Recam Làser Caldes, 1

Barça: Egurrola, Matias Pascual, Pau Bargalló, Helder Nunes, Joao Rodrigues -cinc inicial-. Alabart, Panadero, Nil Roca, Sergi Llorca.
Recam Làser Caldes: Gerard Camps, Xavi Rovira, Cristian Rodríguez, Sito Ricart, Alexandre Acsensi -cinc inicial-. Ferran Rosa, Andreu Puigdueta, Marcos Blanque, Roger Acsensi.
Gols: 1-0, Joao (min. 25); 2-0, Alabart (min. 38); 2-1, Ferran Rosa (min. 45); 3-1, Joao (min. 49), 4-1, Bargalló (min. 49); 5-1, Bargalló (min. 49).
Àrbitres: David Calonge, Jordi Reverter. Faltes: 5-12.