El Barça CBS mostra el seu suport a Ainhoa López

El Barça CBS mostra el seu suport a Ainhoa López

La jugadora ha rebut l'escalf del públic en l'acte de presentació dels equips del CBS

La jugadora del Barça CBS Ainhoa López, a qui recentment se li ha diagnosticat un linfoma de hodgkin, ha comparegut aquest divendres per videotrucada en l'acte de presentació dels equips del CBS per la present temporada. López ha rebut el suport de les seves companyes i de tot el públic present al Pavelló Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat.

Emocionada davant l'ovació rebuda per part del públic, López ha assegurat amb un somriure que estarà de tornada de la seva malaltia "en res".

A més, ha encoratjat l'afició perquè recolzi a les seves companyes en la lluita per l'ascens a la Lliga Femenina Endesa: "Estic molt contenta de veure-us a tots i sobretot el proper partit us vull veure animant l'equip".

Núria Martínez: "Vinc a ajudar i sumar"

L'acte ha servit també com a presentació del nou fitxatge del Barça CBS per cobrir la baixa d'Ainhoa López, la veterana Núria Martínez. La base, de 37 anys, torna al Barça després d'haver començat la seva exitosa carrera a l'extint UB Barça, equip amb el qual va guanyar la lliga espanyola la temporada 2002-2003.

DSC_7555

Martínez ha explicat que el seu propòsit és "ajudar i formar part de la plantilla per sumar" en la recerca de l'ascens a la Lliga Femenina Endesa.

"Estar lluitant per un ascens és una cosa que motiva. Agrada quan pots formar part d'un projecte tan potent", ha valorat.

"Ha canviat molt, fins i tot l'estructura de club, però tornar a defensar la samarreta del Barça és tancar un cicle.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut