Adama: “La Masia em va donar experiència i em va fer créixer com a jugador”

Adama: “La Masia em va donar experiència i em va fer créixer com a jugador”

L'extrem blaugrana parla dels seus orígens al futbol base culer, destacant que “tinc moltes històries boniques aquí i grans records jugant a la Masia, gràcies a ells sóc aquí”

Adama Traoré ha tornat a la que va ser casa seva durant 11 anys. L'extrem blaugrana, en aquesta entrevista en exclusiva per a Barça TV, repassa els orígens a la Masia, on es va formar com a jugador i va viure tants grans moments d'èxit. Tot seguit, repassem totes les declaracions de l' ‘11’ barcelonista:


Retorn a casa

“Estic molt content de tornar a la que va ser i és casa meva, tinc molts records bonics i moltes experiències aquí. És la ciutat on he nascut i el Club al que sempre he estimat”.

EntrevistaAdamaTraor02022022_pic_adamatraore-005

“Sabia que la meva intenció sempre era tornar, però de vegades es prenen diferents camins. El més important és que l'objectiu sigui clar i he arribat aquí, on volia des del primer moment”.

L'equip

“A poc a poc hi ha canvis a millor i espero aportar el meu granet de sorra. Hi ha jugadors més veterans, però jo també puc aconsellar els joves, he estat amb grandíssims jugadors”.

Records a La Masia

“Tinc molts records de jugar aquí. Entrenaments, companys, aprenentatge… moltes històries boniques. Encara no he tingut temps, però m'agradaria anar a veure al planter i visitar la Masia de nou, aquests dies la visitaré”.

“Vaig estudiar a la Masia, menjava i passava gran part del dia aquí, també després d'entrenar. Gràcies a ells també sóc aquí”.

Evolució com a jugador

“Ara estic més madur. Amb l'experiència del futbol anglès, però sense deixar tot el que he après aquí des de petit a l'escola blaugrana. Tot m'ha donat experiència i m'ha fet créixer com a jugador”.

Excompanys i companys

“Mantinc el contacte amb molts excompanys. Samper, Bagnack, Sergi Canós, Bellerín, Munir, Denis… estem en contacte i sempre és bo veure'ls i intercanviar històries amb ells”.

“Alguns companys de selecció com Busquets, Jordi Alba o Ansu em van enviar missatges donant-me la benvinguda, alegrant-se que tornés”.

AtlticodeMadrid-VctorSalgado_pic_2022-02-06_fcbvsatmadrid_47

El record entrenant amb Xavi de petit

“Recordo amb molta alegria el fet de veure Xavi. Era difícil en aquell moment, ja que els equips formatius entrenàvem al Miniestadi. Ara s'entrena aquí a la Ciutat Esportiva i és més fàcil coincidir-hi. Ho recordo amb molta alegria, veure els jugadors del primer equip… poder aprendre'n i escoltar els seus consells. Volia arribar-hi, escoltar, conèixer el seu camí i saber els seus consells per arribar al primer equip. Vaig gaudir molt d'aquell moment”.


El pas pel futbol base blaugrana

“Em quedaria amb tot, cada any va ser un aprenentatge diferent, cada any a l'escola és diferent. Va ser una gran experiència i amb grans entrenadors que he anat tenint a tot el futbol base, que m'han ensenyat moltíssim per formar-me com a jugador”.

EntrevistaAdamaTraor02022022_pic_adamatraore-011

Una anècdota a Suïssa amb el Cadet B

“Tal com va explicar Franc Artiga. En un torneig a Suïssa, quan era cadet de primer any, vam anar a un restaurant i jo me'n vaig anar al lavabo. En sortir ja no havia soroll dels meus companys… jo parlava una mica francès i vaig preguntar per l'equip, i em van dir que l'autobús havia marxat. Just vaig veure que passava pel vidre, i vaig sortir corrent darrere de l'autobús fins a arribar a picar perquè paressin. Recordo omplir-me de rampes a les cames, i després a la nit igual. Tots se'n recorden...”

El debut amb el primer equip, el 2013

“Recordo aquell dia amb molta alegria, amb la meva família i amics. El míster, Tata Martino, em va dir que estigués tranquil i va ser increïble. A més, vaig entrar per Neymar, a qui admirava i admiro com a jugador. Va ser una gran alegria estar amb grans jugadors al camp, és un record molt bonic. Pel que fa al primer gol, va ser contra l'Osca a la Copa, i va ser un gol molt especial”.

Reportatge_2013_2014_Partit_Futbol_1r_equip_14_20131125110128_2013-11-23 barcelona-granada 31

Com es va forjar el fitxatge

“Les decisions importants sempre les comento amb la família, que sempre m'acompanya en els bons i mals moments. Però aquest cas ho tenia força clar, el Barça és casa meva i volia tornar, i tenia tot el suport de la família. Em van trucar i em van comunicar l'oportunitat de tornar-hi, vaig prendre ràpidament la decisió”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut