Llevant - Barça: Segueixen avançant de victòria en victòria (1-4)

Llevant - Barça: Segueixen avançant de victòria en victòria (1-4)

Tot i l'inici advers, les barcelonistes s'han refet i han assolit una nova golejada que les manté invictes en Lliga

Res atura el Barça. Tampoc un començament complicat contra el Llevant, que ha sucumbit davant el joc i la intensitat barcelonistes (1-4). D'aquesta manera, les de Jonatan Giráldez han sumat el 19è triomf consecutiu en la Lliga Iberdrola. Una golejada elevada gràcies a les dianes d'Oshoala, Patri, Jennifer Hermoso i Hansen. Cap equip atura les culers, que es refermen en el liderat. 

Canvien el color del partit

El Barça ha tardat a despertar a la Ciudad Deportiva Bunyol. En un context desfavorable, les barcelonistes han maldat per desplegar el seu joc característic. Perquè el conjunt granota ha ofegat les culers amb una pressió alta i ha dibuixat un guió advers, i a contracorrent per a les de Jonatan Giráldez. Però en la foscor, estesa amb un penal fallat per Jennifer Hermoso, hi han hagut pinzellades de color abans de pintar el partit i el marcador de porpra. 

Un xut de Rolfö ha estat la carta de presentació del perill barcelonista. Augmentat i amb premi per la insistència i perseverança d'una incansable Oshoala, que ha forçat l'error de Korenciova per situar un poc esperat 0-1. Una festivitat que ha esperonat i ha alegrat l'estil barcelonista. Perquè el Barça ha estat capaç de revertir la situació i ha iniciat el mode piconadora. Patri, després d'una passada màgica de Jennifer Hermoso, ha construït el 0-2 i la davantera madrilenya ha completat la reacció amb el 0-3. 

Certifiquen el 19è triomf lliguer

La tendència del partit s'ha instaurat. Les barcelonistes han imposat la seva llei i no han deixat cap opció més a un Llevant, que ha vist apagada la seva energia. Una possessió llarga i magistral ha dinamitat un nou gol. Aquesta vegada, Hansen n'ha estat l'autora. 

Després d'aquest 0-4, aquest Llevant - FC Barcelona ha viscut una successió de fets remarcables; això sí, que no han fet perillar la victòria culer. El debut oficial de Martina amb el primer equip i una nova genialitat de la millor futbolista del planeta. Alexia ha assistit amb l'esquena Pina, però la portera Korenciova no ha deixat més lloc per a la celebració. Prèviament, Pinto havia situat el definitiu 1-4. Un nou triomf, el 19è en 19 partits, per un equip que avança imbatut en la Lliga. 

FITXA DEL PARTIT 

Llevant, 1
Barça, 4

Llevant: Korenciova, Calligaris, Cometti, Mendoza, Paula (Lloris, min, 69), Irene, Pinto, Baños (Falcón, min. 69), Toletti (Andonova, min. 69), Gio (Crivelari, min. 46) i Carol (Redondo, min. 46) 
Barça: Paños, Marta (Martina, min. 74), Pereira, Mapi León, Rolfö (Leila, min. 74), Engen, Patri (Alexia, min. 62), Jennifer Hermoso (Pina, min. 62), Graham, Oshoala (Melanie, min. 78) i Martens

Gols: 0-1, Oshoala (min. 25); 0-2, Patri (min. 33); 0-3, Jennifer Hermoso (min. 35); 0-4, Hansen (min. 46); 1-4, Pinto (min. 86)

Àrbitra: Gallastegui Pérez. Ha amonestat amb targeta groga les locals Irene (min. 25) i Pinto (min. 67)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut