La llista dels futbolistes blaugranes inscrits per a l'Europa League

La llista dels futbolistes blaugranes inscrits per a l'Europa League

El Barça ha comunicat a la UEFA els 32 jugadors, entre els quals es troben vuit del filial, per afrontar el torneig europeu

Ja es coneixen els jugadors blaugranes inscrits per disputar l'Europa League. El FC Barcelona ha comunicat a la UEFA la llista de 32 jugadors. Uns membres que Xavi podrà utilitzar per aquest torneig que es reprèn aquest mes de febrer. El Nàpols serà el primer rival a batre per avançar ronda. 

A banda dels 24 jugadors del primer equip, han estat inclosos vuit jugadors del Barça B: Ilias Akhomach, Astralaga, Balde, Arnau Comas, Jandro, Gavi, Alvaro Sanz i Arnau Tenas, que formen part de la llista B. 

Aquesta és la llista completa

1. Ter Stegen
2. Sergiño Dest
3. Gerard Piqué 
4. Ronald Araujo
5. Sergio
6. Riqui Puig
7. O. Dembélé
9. Memphis
10. Ansu Fati
11. Adama
12. Braithwaite
13. Neto  
15. Lenglet
16. Pedri
17. L. De Jong
18. Jordi Alba
19. Ferran 
20. S. Roberto
21. F. De Jong
22. O. Mingueza
23. Umtiti 
24. Eric
25. Aubameyang
28. Nico
30. Gavi
31. Balde
34. Álvaro Sanz
35. Comas
36. Arnau Tenas
37. I. Akhomach
42. Astralaga
43. Jandro

Aquests culers estaran disponibles per a Xavi Hernández per afrontar el primer repte: el Nàpols. L'elenc partenopeu és el rival del  FC Barcelona en el doble compromís del Play-off per a accedir als vuitens de final de l’Europa League. Una competició que arrenca el pròxim 17 de febrer a les 18.45 hores al Camp Nou amb la visita de l'equip del sud d'Itàlia, d'un històric que es fa fort des de la defensa

El matx de tornada serà a l'estadi Diego Armando Maradona, una setmana després, el 24 de febrer, a les 21 hores. Així doncs,  tenint les dates marcades en vermell en l'agenda i sabent els blaugranes protagonistes, només falta que la pilota comenci a rodar. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut