Victòria de líder a domicili

Victòria de líder a domicili

El Barça CBS manté la seva ratxa victoriosa contra el Hierros Díaz Extremadura (50-71)

Es va complir el guió previst, no va haver-hi si més no amenaça de sorpresa i el Barça CBS es va alçar amb la victòria de manera clara i contundent en un partit on el Hierros Díaz Extremadura Miralvalle a penes si va barallar durant el primer quart de tu a tu. Aquí pràcticament es van acabar les forces de les locals i en la resta del xoc anirien a remolc de joc i marcador.

Va començar el partit amb poc poder anotador de tots dos quintets, també molta igualtat en l'electrònic amb avantatges mínims. La diferència de nivell no s'evidenciava sobre la pista i el quart acabaria amb un empat (15-15). En aquest període el Barça CBS estaba incòmode i sense poder fer valer el seu potencial tan per dins com per fora.

Va estrènyer el Barça en l'inici del segon quart i molt aviat, gràcies a la millora en els percentatges de tir, va començar a posar les primeres diferències ressenyables (de +9 amb el 18-27 en el 13.30). Una renda que s'aniria incrementant en els següents minuts (+14 superat l'equador del període). La lleugera reacció local en els últims compassos d'aquest quart van reduir el desavantatge a nou (28-37), però en tot cas sense poder evitar que el públic pensés no sense raó que el duel s'havia trencat.

I és que els errors constants en el llançament i les moltes pèrdues de les locals en aquest període van ser una llosa molt pesada que va saber aprofitar a la perfecció el líder de grup. No obstant això, després del pas pels vestuaris les extremenyes van cremar les seves naus i no sense aprofitar una certa relaxació blaugrana, que se sabia molt dominador, el Miralvalle va buscar la reacció.

L'últim quart de nou les catalanes van ficar una marxa més i en tot just dos minuts, amb un parcial de 0-8, col·locaven un +18 quan encara quedava molt de temps per davant. La diferència es veuria augmentada mancant cinc minuts amb el 41-60. D'aquí fins a la conclusió Isaac Fernandez va donar minuts a les menys habituals i les rotacions van ser constants i llargues.

Aquest dimecres a les 21h prova de foc per les blaugranes que reben al Hozono Global Jairis, rival directe en la lluita pel primer lloc.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut