Barça - Aspil Ribera Navarra: Golejada per tancar l'any (7-0)

Els culers, amb una gran exhibició ofensiva i defensiva, acaben el 2021 líders en solitari amb un gran triomf

Gran golejada culer per tancar l'any de la millor manera al Palau Blaugrana. El Barça ha guanyat amb autoritat a l'Aspil Ribera Navarra (7-0) amb gols de Pito, Marcenio, Coelho, Adolfo (2), Dyego i Ferrao en una autèntica exhibició, tant ofensiva com defensiva. Amb aquesta nova victòria, els barcelonistes tanquen el 2021 com a líders en solitari de la Lliga.

Recital inicial

Una gran primera part blaugrana ha permès als de Jesús Velasco sentenciar el matx als primers 20 minuts de partit. El marcador s'ha inaugurat ràpidament mitjançant Pito (1-0, min. 4), desviant una rematada de Matheus per marcar el primer gol del partit.

Tot i el domini culer, els visitants també han disposat d'ocasions per igualar, però Feixas ha estat molt encertat sota pals. Una altra bona notícia de la primera meitat ha estat el debut del jove Albert Ortas, que ha disputat els seus primers minuts oficials amb el primer equip.

Tot seguit, sis minuts frenètics sentenciarien el matx abans del descans: Marcenio (2-0, min. 12) després d'una assistència de Pito, André Coelho (3-0, min. 16), amb una bona passada de Ferrao, i Adolfo (4-0, min. 18), amb una nova assistència de Pito, culminaven una gran primera part barcelonista.

Sense opcions

Ja a la segona part, els culers no han donat opció a la reacció visitant, i de nou Adolfo (5-0, min. 27), aprofitant que Ribera Navarra jugava de cinc, ha augmentat encara més les distàncies. Dyego (6-0, min. 35) i finalment Ferrao (7-0, min. 39), han tancat la golejada.

Així doncs, victòria impecable del Barça que tanca d'aquesta manera el 2021 i es manté com a líder de la Lliga.

Barça, 7
Aspil Ribera Navarra, 0

Barça: Miquel Feixas, Marcenio, Matheus, Sergio Lozano, Pito -cinc inicial-. Ortas, Adolfo, Ferrao, Dyego, André Coelho.
Aspil Ribera Navarra: Adrián Pereira, David, Uge, Anás, Terry -cinc inicial-. Carlos B., Nacho Gómez, Marcao, Gabriel Vasques, João Miguel, Kadinho, Pintinho.
Gols: 1-0, Pito (min. 4); 2-0, Marcenio (min. 12); 3-0, André Coelho (min. 16); 4-0, Adolfo (min. 18); 5-0, Adolfo (min. 27); 6-0, Dyego (min. 35); 7-0, Ferrao (min. 39).
Àrbitre: Juan Cerdá, Martínez García. Groga a Nacho Gómez i Gabriel Vasques.