Barça - Finques Prats Lleida: Regalen la darrera victòria de l'any al Palau (4-0)

Barça - Finques Prats Lleida: Regalen la darrera victòria de l'any al Palau (4-0)

Els d'Edu Castro s'han imposat a un defensiu conjunt lleidatà i, d'aquesta manera, acomiaden el 2021 com a locals amb l'onzè triomf en la Parlem OK Lliga

Tanquen un 2021 impecable al Palau Blaugrana. Com a locals, els d'Edu Castro han regalat una nova victòria a l'afició barcelonista: la 16a en 16 partits d'un any ple de màgia. Aquesta vegada, el triomf ha arribat contra el Finques Prats Lleida (4-0). Una victòria plena d'immillorables qualificatius, perquè també ha permès que el Barça segueixi imbatut en aquesta Parlem OK Lliga. Els gols de João Rodrigues i Matias Pascual han construït dos nous punts per refermar el lideratge en la taula classificatòria: 32 unitats de 32 possibles. 

 

João, el més resolutiu

Una imbatibilitat i un any 2021 perfectes que, una vegada més, s'han sostingut en la coralitat. Perquè aquest Barça - Finques Prats Lleida s'ha presentat amb un catàleg d'intervencions de Sergi Fernández. I ha continuat amb l'associació prolífica de Sergi Panadero i João Rodrigues.

El portuguès, que ha dedicat el doblet a la seva filla Maria, nascuda el passat 14 de desembre, ha estat l'únic culer capaç de superar Martí Serra, avassallat per la ràpida circulació barcelonista. En aquest 2-0 de la primera part, ambdós porters han tingut focus. Han estat els principals responsables de veure poques alegries sobre la pista del Palau Blaugrana. Un parquet que ha presenciat el progressiu apoderament blaugrana del joc i de l'electrònic. 

Les triangulacions han continuat sent els principals arguments ofensius dels d'Edu Castro. Unes associacions que s'han topat contra el ferro i contra el 10 lleidatà, capaç també d'aturar una falta directa de Matias Pascual; que, posteriorment, s'ha refet marcant el 3-0. Sense ser un ball d'ocasions, la superioritat i l'alta pressió barcelonistes han conduït el matx a un nou triomf culer al Palau Blaugrana. 

Reafirmen la imbatibilitat 

Res ha fet perillar el regal en forma de victòria, més quan el 79 han transformat una falta directa (4-0) i s'ha convertit en el nou pitxitxi de l’OK Lliga, dels d'Edu Castro als aficionats blaugranes. D'aquesta manera, el Barça ha tancat el 2021 al Palau Blaugrana amb una nova alegria. Un estat de joia culer que s'ha succeït i repetit al llarg d'aquest any quan els barcelonistes han sigut els locals: 16 partits i 16 victòries. Aquesta ratxa d'imbatibilitat també s'ha allargat a la Lliga 2021/22, una competició on el Barça ha sumat tots els punts possibles. Ara, que no s'aturi aquest pas triomfal en la darrera jornada a la pista del Girona. 

FITXA DEL PARTIT 

Barça, 4
Finques Prats Lleida, 0

Barça: Sergi Fernández, Ignacio Alabert, Sergi Panadero, Helder Nunes i João Rodrigues -cinc inicial- Sergi Llorca i Matias Pascual
Finques Prats Lleida: Martí Serra, Andreu Tomàs, Oriol Vives, Sergi Duch i Jepi Selva -cinc inicial- Jordi Badia i Sergi Folguera

Gols: 1-0, João Rodrigues (min. 12); 2-0, João Rodrigues (min. 21); 3-0, Matias Pascual (min. 45); 4-0, João Rodrigues (falta directa) (min. 47)

Àrbitres: Josep Antoni Ribo i Tania Pardo. Han amonestat amb targeta blava el visitant Sergi Folguera (min. 47). Faltes: 9-14

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut