El Concurs de Nadales Blaugrana ja té dibuix guanyador

El Concurs de Nadales Blaugrana ja té dibuix guanyador

La nadala presentada pel nen de 6 anys Dan Navès Carrasco ha estat l’escollida per la il·lustradora Carme Solé Vendrell, que ha actuat de jurat

El FC Barcelona, a través de la seva Àrea Social, ha impulsat una nova edició del seu Concurs de Nadales Blaugrana, dirigit als socis i membres d’altres col·lectius blaugrana fins a15 anys, a posar en marxa la seva creativitat i fer un dibuix de temàtica barcelonista i nadalenca.

En aquesta dissetena edició, la nadala guanyadora correspon al nen de 6 anys i soci del Club Dan Navès Carrasco, de la Seu d’Urgell, que en la seva creació reflecteix els tres Reis d’Orient amb elements dels equips de les seccions esportives que juguen al Palau.

Nadala 2021 (2)

El tema que s’ha tractat enguany ha estat el de “50 anys de màgia al Palau”,  un lema que al mateix temps que retre homenatge a aquesta instal·lació, ha volgut valorar la bona tasca i els èxits de les seccions professionals del Club -bàsquet, handbol, hoquei patins i futbol sala-, que celebren els seus partits a l’emblemàtic i màgic Palau Blaugrana.

La responsabilitat de la selecció de les nadales guardonades aquest any ha estat a càrrec de la il·lustradora i escriptora Carme Solé Vendrell, que ha actuat de jurat, i ha escollit la nadala guanyadora i les cinc premiades de les dues categories participants: aleví i infantil. Al marge d'aquesta elecció, també s'han premiat les tres felicitacions que han rebut un nombre més gran de vots a la plataforma del web.

Aquesta no ha estat la primera ocasió en què Carme Solé ha actuat com a jurat d’un concurs de dibuix, i a l’hora de fer la seva selecció destaca que s’ha fixat en “la simbologia del lema que es demanava, la manera d’explicar-ho i que el dibuix sigui visualment potent”.

El dibuix guanyador serà el que enviï el Club als seus socis com a felicitació de les properes festes nadalenques.

AC4_9607

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut