FC Bayern – Juvenil A: Derrota en la darrera jornada de la Youth League (3-2)

Els d’Òscar López tanquen la fase de grups de la Youth League amb una derrota competida al camp del Bayern després de desaprofitar un 0-2

El Juvenil A del Barça s’acomiada de la Youth League amb una derrota contra el conjunt bavarès. L’equip d’Òscar López ha deixat minuts molt bons i s’ha arribat a col·locar 0-2 per davant en el marcador, però finalment no ha pogut ser. Els blaugranes finalitzen la fase de grup tercers amb quatre punts.

Primera meitat de gols

La primera part ha estat un vendaval ofensiu per part dels dos equips. Ambdós conjunts han saltat al terreny de joc sense gens de por a la derrota i han deixat trams d’un futbol molt vistós. Els primers minuts de partit han estat clarament blaugranes. I és que els d’Òscar López han necessitat tan sols un minut per poder avançar-se en el marcador. En la primera jugada del partit, Víctor Barberà ha deixat una gran passada de cara a Aleix Garrido que arribava des de la segona línia perquè pogués finalitzar amb un gran xut col·locat que ha acabat al fons de la xarxa bavaresa (0-1, min 1). A partir del gol, el conjunt d’Òscar López ha seguit dominant el partit fins a trobar la segona diana a la sortida d’un córner. Víctor Barberà ha aprofitat una gran centrada de Jorge Aperte al primer pal per col·locar el segon gol blaugrana (0-2, min 10).

Quan semblava que els blaugranes tenien el partit controlat, una jugada aïllada en un córner ha permès als locals reenganxar-se al partit (1-2, min 21). Amb aquest gol, el Bayern ha guanyat molta moral i ha començat a pujar les línies uns metres. Just abans del descans, Nemanja Motika ha culminat una gran jugada col·lectiva en banda dreta amb xut precís ajustat a la base del pal esquerre (2-2, min 41). El resultat a la mitja part era de 2-2.

Les àrees castiguen als blaugranes

L’inici de la segona meitat ha tornat a ser trepidant. El Barça ha intentat imposar el seu joc a través d’una pressió molt alta i un Stanislau Pedrola molt actiu en l’un contra un des de l’extrem. No obstant això, quan els culers ja havia gaudit de diverses arribades de perill, el davanter Motika ha aprofitat un error en la sortida de pilota culer per avançar l’equip local en el marcador (3-2, min 50). Els blaugranes ho han seguit intentant amb diverses aproximacions de Víctor Barberà, Villalba i Stanislau Pedrola; però l’encert no ha estat de part dels blaugranes.

Els d’Òscar López finalitzen la fase de grups de la Youth League eliminats com a tercers, però amb la satisfacció de poder haver seguit adquirint experiència que acabarà sent clau per als futurs èxits de l’equip.

La Fitxa

FC Bayern, 3

Juvenil A, 2

FC Bayern: Hulsmann, Janitzek, Arrey -Mbi, Herold (Sanyang M, min 61), Bruckner ( Morrison, min 78), Denk, Sieb, Pavlovic (Metu, min 61), Ibrahimovic (Dibrani, min 46), Copado (Wanner, min 85), Motika.

Juvenil A: Aulet, Muñoz, Almeida (Pastoret, min 79), Midon (Gonzalez, min 62), Sola Mateu, Garrido, Aperte (Amengual, min 46), Marin, Estanislau Pedrola, Barberà (Luzzi Rangel, min 62), Ghailan (Ramos, min 46).

Gols: 0-1, Aleix Garrido (min 1); 0-2, Víctor Barberà (min 9); 1-2, Janitzek (min 21); 2-2, Motika (min 41); 3-2, Motika (min 50).

Arbitre: Dario Bel. Groga als local E. Metu i al visitant Estanislau Pedrola.