Guanyen i segueixen líders

El Barça CBS s'ha situat primer a la classificació de la Lliga femenina Challenge després de superar al CAB Estepona Jardín Costa del Sol per 73 a 62.

Després d’onze partits el Barça CBS demostra el seu bon estat físic i es situa al cap davant de la competició a falta de 5 partits per acabar la primera volta.

Amb Júlia Rueda espectacular en defensa, Kristina Rakovic  i Carolina Guerrero amb 16 punts cadascuna han estat les màximes anotadores d’un partit que començava amb alternances al marcador i s’arribava al final del primer quart amb el 20 a 21 al marcador.

El segon quart va dominar la defensar on un parcial de 12 a 13 en 10 minuts, ajudava a que l’equip andalús marxés a la mitja part amb un 32-34.

El tercer quart, va ser la mateixa línia que el segon, on el respecte cap a l’equip rival seguia present i cada vegada que un equip accelerava, sempre era respòs per l’altre. Un parcial de 17-17 feia que s’arribés a l’últim quart amb tot per decidir (49-51).

Un últim quart on estava tot per decidir, amb una Rakovic i Rueda molt importants per les blaugranes, un parcial de 11 a 4 per les jugadores d’Isaac Fernandez, posava el 60 a 55 al marcador que va ajudar a que les jugadores del Baix Llobregat s’emportessin la victòria amb un 73-62 final.