Com serà el procediment del vot telemàtic?

Com serà el procediment del vot telemàtic?

Els socis i sòcies hauran de votar a través de la web del FC Barcelona des de qualsevol dispositiu i s’habilitaran punts de votació assistencial per a aquells que ho necessitin, però és fonamental que el Club tingui actualitzades les dades personals

Per poder exercir el dret a vot és molt important que els socis i sòcies hagin verificat i/o actualitzat les seves dades personals amb la base de dades que té el Club, perquè aquestes seran indispensables per poder votar de manera telemàtica. El cens electoral es tancarà el 7 de desembre, i aquells socis que no tinguin les dades necessàries, no podran exercir aquest dret.

Els socis i sòcies inscrits en el cens electoral hauran d’entrar el dia 19 de desembre, entre les 9 hores i les 21 hores, al web del Club i s’hauran d’identificar amb la seva clau de soci o sòcia, el seu codi personal (PIN) i la seva data de naixement. Una vegada identificat, el soci o sòcia  rebrà un SMS amb un codi únic al seu telèfon mòbil, que donarà accés a exercir el seu dret a vot. 

En el cas que els socis es desplacin fins a les instal·lacions del Club per exercir el seu dret a vot, caldrà que acreditin la seva personalitat amb l’exhibició del document d’identitat o equivalent en el supòsit de persones estrangeres, passaport o bé permís de conduir vigents. Una vegada identificats, el procediment de votació serà telemàtic en les mateixes condicions de seguretat que si la votació es dugués a terme des de qualsevol altre dispositiu privat fora de les instal·lacions del Club.

El dimecres dia 1 de desembre, el FC Barcelona convocarà una roda de premsa per explicar tots els detalls al voltant del finançament, l’objecte de la consulta, i de la modalitat de vot telemàtic, en una compareixença del president Joan Laporta i del director executiu (CEO) del Club, Ferran Reverter. 

Com votar el 19 de desembre?

El procés del vot telemàtic compta amb tota una sèrie de mesures d’autenticació que impedeixen que un altre soci voti amb la seva identitat, és a dir, la duplicitat de vot, així com el secret del seu vot. El vot telemàtic s’exerceix de manera senzilla seguint uns passos que tenen per objectiu garantir amb seguretat la identitat del soci i l’autenticació de les seves dades personals, indispensables per poder emetre el vot.

Modalitat general

Els socis majoritàriament han d’optar per la modalitat general i entrar a la plataforma del vot telemàtic habilitada a la pàgina web del Club des de qualsevol dispositiu.

· A continuació, se li demanaran tres passos per confirmar l’autenticació de dades:

o   Clau de soci
o   Codi personal (PIN)
o   Data de naixement

· A continuació rebrà per SMS una xifra de 6 números al seu telèfon mòbil.

· Caldrà que introdueixi la xifra de 6 números.  A continuació s’obre una pantalla amb tres opcions de votació (SÍ, NO, BLANC).

· Un cop exercit el dret a vot, es podrà descarregar un rebut de confirmació o comprovar que el vot s’ha comptabilitzat.

Modalitat assistencial

Aquells que no dominin la sistemàtica del vot telemàtic o no disposin d’eines informàtiques poden venir a l’Auditori 1899, on s’habilitaran punts d’identificació i de vot telemàtic assistit.

· En el punt d’identificació se l’identificarà amb el seu DNI i se li facilitarà un codi.

·  A continuació ha d’anar al punt de votació i se li demanarà el codi per poder votar.

Podrà confirmar el seu vot (SÍ, NO, BLANC) a la següent pantalla i descarregar un rebut de confirmació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut