El Barça inaugura el seu primer outlet

El Barça inaugura el seu primer outlet

El nou establiment, de caràcter temporal, obre avui les seves portes al centre Viladecans The Style Outlet i els aficionats hi podran trobar equipacions, roba de training i col·leccions lifestyle

El FC Barcelona aposta per seguir consolidant la seva xarxa de botigues oficials pròpies, ara també en el format outlet. En aquesta línia, el club blaugrana posa en marxa des d’avui, divendres 26 de novembre, un nou punt de venda dedicat a la venda de col·leccions passades i que s’ubica al centre de moda Viladecans The Style Outlet.

El primer outlet del Barça compta amb una superfície comercial de 192 metres quadrats distribuïts en una planta i ofereix propostes per a home, dona i petits Culers. El nou establiment neix amb caràcter temporal i amb l’objectiu d’oferir una nova opció per als aficionats Culers que vulguin adquirir productes originals Barça, especialment de cara a les properes festes de Nadal. Així, hi podran trobar les equipacions oficials de temporades passades, juntament amb roba de training i peces de les col·leccions exclusives 100% Barça, creades pel Club.

L’horari d’obertura habitual de la botiga és de dilluns a dissabte de 09.00 a 21.00 hores, seguint els horaris del centre Viladecans The Style Outlet. Tot i amb això, durant el mes de desembre els horaris s’ajustaran amb motiu de la campanya especial de Nadal, i la botiga estarà oberta també els diumenges, a més dels dies festius del 6 i el 8 de desembre. La nova store del Barça també obrirà en horari especial els dies 24 i 31 de desembre, entre les 09.00 i les 18.00 hores.

L’establiment oferirà totes les garanties sanitàries, amb dispensadors de gel hidroalcohòlic i una distribució del mobiliari per facilitar el moviment de les persones i ajudar a mantenir la distància. A més, s’afavorirà el pagament amb targeta per ajudar a reduir el risc de transmissió de la Covid-19.

Una xarxa de punts de venda 100% Barça

El nou outlet del Barça se suma a la llista de botigues oficials del Club que estan gestionades directament per l’entitat blaugrana i que són la Barça Store del Camp Nou, la de Canaletes a La Rambla, la de Passeig de Gràcia, les botigues de l’aeroport a la T1 i a la T2 i també la de La Roca Village. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut