Entrades per a l’Osasuna-Barça disponibles per a Penyes

Entrades per a l’Osasuna-Barça disponibles per a Penyes

Les entrades per al desplaçament a Pamplona tenen un preu de 60 € i es pot viatjar amb el Club des de Barcelona.

El proper diumenge 12 de desembre a les 16.15 h es disputarà l’Osasuna-FC Barcelona a Pamplona i les Penyes ja podeu sol·licitar les vostres entrades per animar l’equip.

Per poder demanar les entrades per al partit, les Penyes haureu de fer la vostra comanda mitjançant el portal de tràmits. Per al partit Osasuna - FC Barcelona teniu fins al dimarts 30 de novembre a les 23.59 h per fer les vostres peticions. Podeu demanar tantes entrades com necessiteu, tot i que això no implica una assignació directa d’aquestes, ja que dependrà del nombre de peticions rebudes i de les entrades disponibles.

Viatja amb el Club

FC Barcelona Desplaçaments també us ofereix la possibilitat de viatjar des de Barcelona amb el Club de manera segura i amb una oferta molt atractiva.

Per al partit Osasuna – FC Barcelona, el Club posa a disposició de socis i penyistes un viatge en autocar que sortirà el mateix dia a les 4.15 h del matí des del Camp Nou i tornarà a Barcelona un cop hagi acabat el partit. Per a aquest desplaçament el preu del viatge és de 30 € per als socis i 34 € per als penyistes, quantitats a les quals caldrà sumar-hi els 60 € del preu de l’entrada.

Trobareu el programa del viatge i l’accés a la seva compra a l’enllaç següent:

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut