La PB de Mataró i la PB de Vilanova celebren 60 anys de vida

La PB de Mataró i la PB de Vilanova celebren 60 anys de vida

El cap de setmana passat va ser d’especial intensitat quant a grans celebracions de les penyes barcelonistes. Dues entitats catalanes van celebrar el seu 60è aniversari, i això les converteix en unes de les més longeves del moviment de penyes del FC Barcelona.

Josep-Ignasi Macià, al 60è aniversari de la Penya Barcelonista Vilanova

La primera entitat a celebrar el seu aniversari el cap de setmana ha estat la Penya Barcelonista Vilanova (Vilanova i la Geltrú), que va organitzar una gran festa per a gairebé un centenar de persones el dissabte 13 de novembre.

La celebració va començar amb la visita a la seu de la penya, un gran espai de tres plantes on l’entitat barcelonista organitza tot tipus d’activitats relacionades amb el Barça i amb la vida social de la localitat, sobretot quan arriba la Festa Major i el Carnaval. A la seu van signar en el llibre d’honor de la penya la representació oficial del FC Barcelona, encapçalada pel directiu Josep-Ignasi Macià, a qui també van acompanyar Paco Clos, exjugador i membre de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona, i Audie Norris, ambaixador del Club.

Després de la visita a la seu de la PB Vilanova, la comitiva blaugrana es va traslladar a un restaurant de la localitat per celebrar l’esdeveniment amb els penyistes vilanovins, encapçalats pel president de la penya, Artur Garcia. El sopar d’aniversari va concloure amb la tradicional tallada de pastís a les postres i amb el desig de tots els assistents que la penya complís uns altres 60 anys de vida.

El diumenge, gran celebració dels 60 anys de la PB de Mataró             

El diumenge 14 de novembre els grans aniversaris de les penyes barcelonistes van continuar a Mataró. El vicepresident del FC Barcelona, Antonio Escudero, va encapçalar la representació blaugrana a la festa d’aniversari de la Penya Barcelonista de Mataró. Al 60è d’aquesta penya del Maresme també van assistir-hi Paco Clos i Pepito Ramos, exjugadors i membres de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona que tenen estrets vincles amb Mataró, ja que Paco Clos va néixer en aquesta població del Maresme i Pepito Ramos hi resideix des de fa molts anys.

El president de la PB de Mataró, Ramon Pruna, va ser l’encarregat de donar la benvinguda als gairebé 200 assistents al dinar de celebració dels 60 anys de la penya, que tampoc no es va voler perdre l’alcalde de la localitat, David Bote, que va destacar la importància de la PB de Mataró a la vida social de la ciutat maresmenca. Antonio Escudero va ser l’encarregat de posar el colofó als parlaments institucionals, tot repassant l’actualitat del FC Barcelona i destacant la dificultat que suposa arribar a la fita dels 60 anys en la vida de qualsevol associació.

El dinar de celebració, com no podia ser d’una altra manera, va concloure amb la tradicional tallada de pastís a les postres.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut