Ja es poden demanar entrades per als desplaçaments a Vila-real i Munic

Ja es poden demanar entrades per als desplaçaments a Vila-real i Munic

Les entrades per als dos desplaçaments tenen un preu de 45 € i es pot viatjar amb el Club des de Barcelona.

Com a la Champions, a partir d’ara les penyes podreu començar també a acompanyar el primer equip del FC Barcelona a la Lliga. El primer desplaçament on es podrà assistir per tal d’animar els de Xavi Hernández serà el que enfronti el Barça amb el Vila-real el proper dissabte 27 de novembre a les 21.00 h.

Per poder demanar les entrades per al partit, les Penyes haureu de fer la vostra sol·licitud mitjançant el portal de tràmits. Per al partit Vila-real - FC Barcelona teniu fins al divendres 19 de novembre a les 14.00 h per fer les vostres peticions. Podeu demanar tantes entrades com necessiteu, tot i que això no implica una assignació directa d’aquestes, ja que dependrà del nombre de peticions rebudes i de les entrades disponibles. Les entrades contra el Vila-real tenen un preu de 45 €.

Les sol·licituds d’entrades per al Bayern de Munic també estan obertes

Si voleu assistir al partit de la Lliga de Campions que es jugarà contra el Bayern de Munic el dimecres 8 de desembre a les 21 h, també podeu demanar les vostres entrades com a penya oficial. Aquest és un dels partits més interessants de la fase de grups d’aquesta competició i l’equip us necessita al  seu costat per tal d’assegurar el passi a vuitens.

Les entrades contra el Bayern tenen un preu de 45 € i es poden demanar també mitjançant el portal de tràmits. Com sempre, es poden sol·licitar tantes entrades com es vulgui, tot i que no impliqui una assignació directa. Podeu demanar les vostres entrades fins al dijous 18 de novembre a les 23.59 h.

Viatja amb el Club

FC Barcelona Desplaçaments també us ofereix la possibilitat de viatjar des de Barcelona amb el Club de manera segura i amb una oferta molt atractiva.

Per al partit Vila-real – FC Barcelona, el Club posa a disposició de socis i penyistes un viatge en autocar que sortirà el mateix dia a les 10 h des del Camp Nou i tornarà a Barcelona un cop hagi acabat el partit. Per a aquest desplaçament el preu del viatge és de 28 € per als socis i 34 € per als penyistes, quantitats a les quals caldrà sumar els 45 € del preu de l’entrada.

Trobareu el programa del viatge i l’accés a la seva compra a l’enllaç següent:

Quant al desplaçament a Munic, FC Barcelona Desplaçaments organitza un avió, amb sortida el mateix dia del partit a les 10 h i tornada després del  partit. És imprescindible tenir la pauta de vacunació completa per efectuar el viatge.

El preu és de 289 € per als socis i 330 € per als penyistes, quantitats a les quals cal sumar els 45 € del preu de l’entrada.  

La data límit per comprar el viatge és el divendres 3 de desembre o fins a exhaurir-se les places i les entrades es lliuraran a la mateixa ciutat de Munic.

Trobareu més informació, el programa del viatge i l’accés a la seva compra a l’enllaç següent:

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut