Barça – Levante UD (prèvia): Cita cabdal al fortí

Barça – Levante UD (prèvia): Cita cabdal al fortí

12h, Barça TV i Esport3 i streaming per Esport3: El conjunt culer busca seguir en estat de gràcia davant d’un rival exigent

40 partits oficials ha disputat el Barça Femení a l’Estadi Johan Cruyff i els ha guanyat tots, amb 215 gols a favor i 18 en contra. El conjunt que dirigeix Jonatan Giráldez vol refermar el seu estat de gràcia aquesta temporada i l’encís del seu fortí davant d’una de les proves més exigents a la Lliga: el Levante UD. Les granotes, quartes classificades, s’han consolidat a les posicions capdavanteres, després de finalitzar terceres el campionat anterior i ser finalistes de Copa i Supercopa.

Caldrà, doncs, la millor versió d’un Barça que ha vençut per mínim 2 gols de diferència tots els partits disputats en el present curs. L’últim, el 4-0 de dimecres passat contra el Hoffenheim, a la Champions League. La mala notícia va ser la lesió d’Asisat Oshoala, que estarà dos mesos de baixa. Tampoc Sandra Paños no hi serà per molèsties. En canvi, Mariona Caldentey ja torna a estar disponible.

Pot ser una cita especial també per a Patri Guijarro, que amb tan sols 23 anys està a un partit dels 200 amb el Barça.

Les valoracions de Jonatan Giráldez i Jenni Hermoso.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut