Cinc jugadors citats per Luis Enrique

Cinc jugadors citats per Luis Enrique

Eric Garcia, Jordi Alba, Sergio Busquets, Gavi i Ansu Fati formen part de la llista per als decisius compromisos contra Grècia i Suècia

Fins a cinc jugadors del FC Barcelona formen part de la llista de Luis Enrique per als compromisos contra Grècia i Suècia, que seran decisius de cara a la classificació del Mundial 2022. Són Eric Garcia, Jordi Alba, Sergio Busquets, Gavi i Ansu Fati, que torna a una convocatòria per primera vegada després de lesionar-se.

Cal recordar que Gavi va convertir-se en el debutant més jove de la hsitòria de la selecció espanyola en la passada convocatòria, quan Espanya va enfrontar-se contra Itàlia en les semifinals de la UEFA Nations League, finalment guanyada per França.

A banda d'aquests cinc futbolistes, també han estat cridats per les seves seleccions Philippe Coutinho (Brasil), Ronald Araujo (Uruguai), Marc Ter Stegen (Alemanya), Nico González (Espanya Sub-21), Frenkie de Jong i Memphis Depay (Holanda) i Clement Lenglet (França), que substitueix Kimpembe en la llista de Didier Deschamps. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut