El camí cap a la Final Four, definit

El camí cap a la Final Four, definit

El Barça ja té rivals per a la Ronda Elit: Plzen (amfitrió), Halle-Gooik i Dobovec

Un cop celebrat el sorteig a la seu de la UEFA a Nyon aquest dimecres al migdia, el Barça ja coneix el rivals que tindrà per a la Ronda Elit. Seran el Plzen, que serà l’amfitrió a la República Txeca, el Halle-Gooik belga i el Dobovec eslovè. Recordem que només es classifica el primer de grup per a la Final Four que s’ha de disputar a finals d’abril.

Els grups de la Ronda Elit

Grup A: Kairat (KAZ), ACCS (FRA), Viten Orsha (BLR) i Tyumen (RUS, amfitrió).

Grup B: Sporting CP (POR, amfitrió), Sinara Ekaterinburg (RUS), Olmissum (CRO) i Hovocubo (NED).

Grup C: Barça, SK Plzen (CZE, amfitrió), Halle-Gooik (BEL) i Dobovec (SVN)

Grup D: Benfica (POR, amfitrió), Levante (ESP), Haladás (HUN) i Uragan (UKR)

Jordi Torras, prudent

El coordinador esportiu del Barça, Jordi Torras, ha valorat el sorteig en declaracions a BarçaTV. “Sí que és cert que hem esquivat els rivals, a priori, més potents, però compte perquè el futbol sala europeu s’ha igualat molt els últims anys i un equip com el Plzen ja ha demostrat el seu potencial empatant amb Kairat i guanyant a Tyumen en la última Main Round”, avisa Torras.

“Mentiria si digués que no som favorits, però això s’ha de demostrar a la pista. Només arribarem a la Final Four si respectem a tots els rivals i seguim treballant amb ganes i humilitat com fins ara. El més important és que l’equip va a més i hem de seguir en aquesta línia”, argumenta Torras.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut