Barça-Urbas Fuenlabrada: Segueixen invictes (79-69)
Ofert per

Els de Saras s’imposen i sumen la vuitena victòria en Lliga en vuit jornades

La vuitena victòria a la Lliga. El Barça s’ha imposat a l’Urbas Fuenlabrada (79-69) en un duel igualat i que s’ha començat a posar de cara per al Barça en el tercer període. Abans de l’inici del partit Mirotic ha rebut el premi d’MVP del mes de setembre a mans d’Audie Norris. Higgins, amb 13 punts, ha estat el màxim anotador blaugrana.

Igualtat màxima

El partit ha començat amb igualtat entre els dos conjunts. El marcador l’ha dominat el Barça en els primers compassos, però mica en mica l’Urbas Fuenlabrada ha sabut capgirar la dinàmica fins a situar-se 14-17. Els de Saras han firmat uns bons darrers minuts del primer quarts i amb un parcial de 7-0 han marxat per davant en el marcador (21-19).

El segon quart s’ha mantingut igualat i, tal i com ha succeït en el primer, els visitants han aconseguit una petita diferència en el marcador (28-34, min 19). La reacció dels de Saras ha estat clara amb un parcial de 6-0 que deixava l’empat al descans (34-34).

Trenquen el matx

A la represa el Barça ha imprès una marxa més i liderats per Jokubaitis els de Saras han trencat el matx amb un parcial de 23-16 (57-50) que ho deixava, però, tot obert per al darrer període.

En el Barça l’anotació ha estat molt repartida. Una cistella d'Smits a cinc minuts pel final situava un clar 71-52 favorable als culers. Un marcador que els visitants han acabat maquillant fins al 79-69 que suposa la vuitena victòria culer en vuit jornades.