Ez Abde fa el seu debut amb el primer equip

Ez Abde fa el seu debut amb el primer equip

El ‘33’ blaugrana es converteix en el primer futbolista nascut al Marroc que juga amb el FC Barcelona

No ha estat una nit amb moltes notícies bones al Camp Nou. L’equip només ha pogut empatar amb l’Alabès en l’estrena de Sergi Barjuan a la banqueta del primer equip i el ‘Kun’ Agüero i Gerard Piqué han demanat el canvi amb molèsties diverses. Almenys una persona, però, recordarà amb un somriure aquest partit: el debutant Abdessamad Ezzalzouli.

Amb el ‘33’ a l’esquena, el jove de 19 anys del Barça B ha vist com Sergi Barjuan li donava l’oportunitat de debutar al Camp Nou amb el primer equip quan corria el minut 80, substituint Òscar Mingueza. Amb el canvi, Sergiño Dest passava a ocupar el lateral dret, deixant la posició d’extrem al debutant.

El primer futbolista culer nascut al Marroc

Amb el seu debut, Ez Abde, tal com és conegut, s’ha convertit també en el primer futbolista nascut al Marroc que juga amb el FC Barcelona. El cas més similar és el Munir El Haddadi, que té la doble nacionalitat però va néixer a El Escorial.

Nascut a la localitat marroquina de Beni Melal, va arribar aquest passat estiu procedent de l’Hércules d’Alacant, on havia disputat un total de 22 partits entre la Segona Divisió B i la Copa del Rei. És internacional en les categories inferiors de la selecció marroquina i es caracteritza per ser un jugador ràpid, hàbil amb la pilota als peus i vertical. Domina les dues cames, cosa que li permet adaptar-se a qualsevol de les dues bandes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut