Unicaja - Barça: El líder continua en ratxa (73-75)
Ofert per

Unicaja - Barça: El líder continua en ratxa (73-75)

Els culers continuen intractables i sumen un nou triomf en un partit molt disputat fins al final

Nova victòria blaugrana per seguir amb la ratxa triomfal. Els culers ho han guanyat absolutament tot tant a l'Eurolliga (5/5 victòries) com a la Lliga Endesa (8/8 victòries), on sumen un nou triomf davant l'Unicaja de Màlaga (73-75) per seguir imparables.

Bon inici culer

Els primers minuts han estat marcats per un domini absolut dels culers, amb un Barça amb gran encert i confiança. Calathes, Mirotic i posteriorment Davies, han estat els jugadors més destacats en atac, i sumat al gran treball defensiu de tot l'equip, els de Saras han acabat el primer quart amb un bon avantatge al marcador (11-23). 

Ja al segon període, el domini blaugrana ha seguit vigent però sense gaire encert en atac, amb Kuric com a jugador més destacat. Tot i així, la gran defensa culer s'ha mantingut per arribar al descans amb només 23 punts en contra (23-35).

Intent de reacció local

Al tercer quart ha millorat l'efectivitat ofensiva de tots dos equips, amb més fluïdesa en atac i amb Kuric força endollat des del triple. Tot i l'intent de reacció local, els blaugrana han pogut mantenir l'avantatge al marcador (49-58).

Finalment al darrer quart, quan semblava que el Barça sentenciava el matx, l'Unicaja ha reaccionat i s'ha arribat a situar a només dos punts (70-72) després d'un parcial de 10-0. Tot i així, els culers han sabut patir als darrers segons per acabar mantenint l'avantatge i guanyar el partit 73-75. Així doncs, nova victòria blaugrana que es manté com a líder intractable a la Lliga Endesa.

Fitxa tècnica

Unicaja, 73
Barça, 75

Unicaja: Cole (11), Brizuela (7), Barreiro (7), Abromaitis (8), Eric (15) -cinc inicial-, Fernández (8), Díaz (2), Alonso (3), Guerrero (-), Nzosa (1), Suárez (-), Bouteille (13).
Barça: Calathes (4), Higgins (11), Martínez (2), Mirotic (7), Sanli (2)- cinc inicial-, Davies (12), Smits (4), Hayes (9), Laprovittola (4), Kuric (18), Jokubaitis (2).
Parcials: 11-23 / 23-35 / 49-58 / 73-75
Àrbitres: Pérez Pérez, Manuel, Martínez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut