Industrias Santa Coloma - Barça: El derbi és blaugrana (3-4)

Tres gols en menys d'un minut i Dídac Plana han estat cabdals per assolir el tercer triomf consecutiu

El derbi és blaugrana. El Barça s'ha imposat a la pista de l'Industrias Santa Coloma (3-4). En menys d'un minut, els de Velasco han encarrilat el triomf. Sostingut per un Dídac Plana majestuós, però ajustat als instants finals pel conjunt de Javi Rodríguez. D'aquesta manera, els culers han sumat el tercer triomf consecutiu per seguir al capdamunt de la classificació.

A la velocitat de la llum

Inici magistral. Dídac ha catapultat un 0-3 (min. 5) en un tancar i obrir d'ulls. Dyego i Ferrao, amb un doblet en vint segons, han traslladat l'energia blaugrana a l'electrònic. Una rapidesa que no ha amagat la qualitat dels barcelonistes. Perquè el i l'11 han exhibit quirats en la rematada. Complementats amb el ritme exitós aturador del 21 i la velocitat en la circulació dels de Velasco.

Segueixen els focus per a Dídac tot i el gol

D'aquesta manera, l'efectivitat oposada en les porteries ha marcat la primera part. Perquè el porter d'Arenys ha estat impermeable; inclús amb l'atac de cinc dels de Javi Rodríguez abans del descans. Una condició que ha perdut a la represa. En un contracop, Drahovsky ha retallat distàncies. Un cop esporàdic i contingut per la letargia de les ocasions. I quan s'han despertat, ha aparegut Dídac Plana. Incommensurable.

Final ajustat, però no s'escapa el triomf

Borja també ha dit la seva davant Dyego. Un xut esporàdic que s'ha escapat del guió d'aproximacions escasses en la segona part. Una tendència que ha canviat als instants finals pel porter-jugador d'Industrias Santa Coloma. Una figura que ha provocat un intercanvi de gols, firmats per Corso i Verdejo, i Adolfo. Aturat en el 3-4 definitiu. Així doncs, el derbi s'ha tenyit de color blaugrana

FITXA DEL PARTIT

Industrias Santa Coloma, 3
Barça, 4

Industrias Santa Coloma: Borja, Corso, Verdejo, Sepe i Drahovsky -cinc inicial- Khalid, Uri Santos, David Peña, Bermusell, Rufino i Nando
Barça: Dídac, A.Coelho, Lozano, Adolfo i Pito -cinc inicial- Ferrao, Dyego, Ortiz, Matheus, Marcenio i Povill

Gols: 0-1, Dyego (min. 4); 0-2, Ferrao (min. 5); 0-3, Ferrao (min. 5); 1-3, Drahovsky (min. 21); 2-3, Corso (min. 39); 2-4, Adolfo (min. 39); 3-4, Verdejo (min. 39)

Àrbitres: García Donas Salvador i Simón Benet. Han amonestat amb targeta groga el local Corso (min. 23) i els visitants Pito (min. 26) i Sergio Lozano (min. 37)